2777
2789
عنوان

تخمک های با کیفیت

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 54 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میشه انشالله اگه ذخیره تخمکت خوبه ی خانومی اومده بود پانکچر ۳۲ تا تخمک برداشت کردن البته اهدایی بو ...

سونو رفتم گفتن تخمک سمت چپت کمه ولی ذخیره تخمک راستت خوبه میترسم کم آزاد شه تخمک میخام تقویت کنم بدنمو

من فولی هام ریز بودن بزرگ نمیشد ماهی که میخواستم اقدام کنم ازروز ۵پری تا روز تخمک گذاری هرروز صبح وش ...

وای عزیرم خدا حفظش کنه برات 😍

من فولی هام همیشه بدون دارو  تو سونو 17.18.حتی 20 هم بود

ولی تعدادشون زیاد نبود مثلا  چهار تا اینا   کلومیفن خوردم یه بار کیست اوردم ضرر نباشه بخورم؟

وای عزیرم خدا حفظش کنه برات 😍 من فولی هام همیشه بدون دارو  تو سونو 17.18.حتی 20 هم بود ...

لازم نیست زیادباشه همون یدونه کافیه هرماه یدونه فولی غالب میشه سایز ۲۰ هم براحتی بارور میشه چرامیخوای ای وی اف کنی؟من رحمم سرد بود دل دردای شدید پریودی داشتم وهرماه چندروز زودترپریود میشدم یه کلیپ راجع به گرم کردن رحم دیدم همین عسل وسیاهدانه بود وروغن مالی رحم ویه سری کارای دیگه انجام دادم ماه اول اقدامم بااینکه فولیکولم بزرگ نبود گرفت چون بنظرخودم دوسین کیفیتشا بالابرده بود

فدات عزیزم همچنین خودت  من سایز فولی هام خوبههمیشه چلی تعدادشون 3 .4تا ایناس بع نظرت تخمک زیاد ...

انشالله که کلی تخمک خوب و باکیفیت ازاد کنی منم اطلاعات زیادی ندارم گلم میگن باید تنقلات و نوشابه و فست فود و شکر و شیرینی رو حذف کنی کیفیت تخمکو میاره پیاین

لازم نیست زیادباشه همون یدونه کافیه هرماه یدونه فولی غالب میشه سایز ۲۰ هم براحتی بارور میشه چرامیخوا ...

حتما منم انجام میدم مرسی گلم 

😘تو این چند سالم دکترا گفتن مشکلی ندارین ولی نشده البته یکی سقط کردم