دوستان 36 هفته و 1 روزمه وزن بچم و سونو گفت 3300 بنظرتون دلیل میشه که دکتر سزارینم کنه؟بدلیل وزنش؟ اگه تا هفته 40 بخام وایسم از 4 کیلو رد میکنه کسی تجربه ای داشته؟؟
اندامت چطوره ؟لگن و شکمت؟ اگه نی نی جا نداشته باشه برای سلامتش میگن باید سز بشی ببین راستی وزن سونو ممکنه 500 گرم هم کمتر باشه ها کاش حداقل تا 38 هفته صبر میکردی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من میخام سز کنم هفته 38 اخراش دکتر راضی نمیشه میگم ممکنه وزنش باعث شه راضی شه؟؟ از کجا معلوم شایدم انقباض نداشته باشم به هفته 41 برسه دکتر باید در نظر بگیره چون الان هیچ انقباضی ندارم
اهان خودت میخوای بگی؟؟؟ نه انجام نمیدن درضمن گول وزن سونو رو نخور من همون روزی که قرار بود سز بشم سونو دادم وزن بچه رو 2700 و 2600 گفت دوقلوها به دنیا اومدن 2100 و 2300 بودن
👈زمان زیادی گذشت که...
فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه...
دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...!
هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست...
هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست...
و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!
👈زمان زیادی گذشت که...
فهمیدم بى تفاوتى بزرگ ترین انتقامه...
دلخوری و ناراحتى از میزان اهمیته...!
هرکی زبونش نرمه دلش گرم نیست...
هرکی اخلاقش تنده، جنسش سخت نیست...
و جنگ کردن با خیلیا اشتباهه محضه!