2777
2789
عنوان

راه حل برای موخوره

1559 بازدید | 31 پست

خسته شدم اینقدر ب خاطره مو خوره کوتاه کردم میگن موخوره به خاطره خشکیه زیاده مویه چه آبرسانی سرمی ماسکی که مو رو عمیقا آبرسانی کنه میشناسید؟؟ خودتون برای جلو گیری از موخوره چیکار میکنین؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من بیچاره که نصف موهامو از دست دادم به خاطر موخوره تا روباسنم بودن کوتاه کردم تا روسینم بخدا .انقد اشک ریختم هر چیم ماسک میزنم باز دیدم موخوره زده یکم باید برم نوک گیری

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

ندارم قبلا داشتم کوتاه کردم خوب شد  البته یک وجب کوتاه کردم تا خوب شد😂

آخه تا بالای موها داره😬

در تلاطم زندگی باخدا بودن بهتر از ناخدا بودن است.سرم بالاست چون بالا سرم خداست❤️
ندارم قبلا داشتم کوتاه کردم خوب شد  البته یک وجب کوتاه کردم تا خوب شد😂

منم آخرین بار یه وجب کوتاه کردم بازم عیبی نداره کوتاه میکنم فقط چیکار کنم دوباره پره موخوره نشه

من بیچارچه که نصف موهامو از دست دادم به خاطر موخوره تا روباسنم بودن کوتاه کردم تا روسینم بخدا .انقد ...

فکر کنم اگه هر ۲۰ روز یه ذره نوکشو تو خونه خودمون کوتاه کنیم خوب باشه

لعنت ب موخوره منم تاپیک زدم اتفاقا شاید باورتون نشه من موهامو پسرونه زدم در حد ۲ سانت بعد ۱هفته باز زد قبل حموم روغن میزنم و میرم ،همیشه نوک موهامو چرب میکنم با ارگان ولی فایده نداره همیشه خدا موخوره دارم و هرماه نوک گیری میکنم واسه همین اصلا بلند بشونیس

فکر کنم اگه هر ۲۰ روز یه ذره نوکشو تو خونه خودمون کوتاه کنیم خوب باشه

من گاهی میدم مامانم فرق موهامو دقیق در میاره بعد گیسشون میکنم نوکشونو کوتاه میکنم خودم .از حمام میامم کلی چیز میزنم بهشون انقد خشکن هنوز که حد نداره.یمدت سشوار میکشیدم چون سرم درد میگرفت باموی خیس اونم الان گذاشتم کنار چند روزه

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

من گاهی میدم مامانم فرق موهامو دقیق در میاره بعد گیسشون میکنم نوکشونو کوتاه میکنم خودم .از حمام میام ...

من که ازبس موهام خشکه نه سشوار میزنم نه اتو تو حمامم کلی ماسک مو میزنم بعدشم آبرسان و روغن ارگان ولی باز فایده نداره

عزیزم موخوره به دلیل آسیب رسیدن به لایه محافظ مو اتفاق میفته

علاوه بر همون چیدن موخوره ها از چند سانت بالاتر 

باید از روغن های طبیعی برای تقویتش استفاده کنی 

مثل روغن آرگان 

خدا جونم خودت حافظ پسر کوچیکم باش. برای سلامتیش لطفا صلوات بفرستین😍😍 خاطره بارداری و زایمان من