2777
2789
عنوان

زن دوم پدرشوهرم

826 بازدید | 29 پست

بچه ها مادرشوهرم به رحمت خدا رفته و پدرشوهرم دو سال پیش زن گرفته زنه از اولش خیلی به شوهرم و برادرشوهرم توهین کرد و تو دعوای پدر پسری دخالت کرد الانم از عیدی هر بار پدرشوهرم ما و برادرشوهرمو دعوت میکنه زنه ساعت هشت شب هنوز از راه نرسیدیم شام میاره بعدشم نمیشینه سر سفره تعارف کنه میره تو اتاق تا ما بخوریم بریم حتی برا خدافظی بیرون نمیاد شوهرم اینا دوتا پسرم بیشتر نیستن همشم پدرشوهرمو میکشونه میبره شهر دیگه پیش مادر و پدر خودش و فامیلاش(فامیلای زن پدرشوهرم یعنی)خیلی توهین بزرگیه به ما کاراش موندیم چه رفتاری کنیم باهاش

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول ارث وحقتونوبگیرید زنه نکشه بالا بعدرابطه روقط نکنید غلط کرده  اینجوری رفتارمیکنه تا شما کات کنید باپدرشوهرتون پدرشوهرتونودعوت کنید خونشونم بریدخونه بچه هاشم هس فقط خونه اون زن نیست خودتون زودتربرید غذادرست کنید وراحت باشیداونجا ک. و ن لق اون زن

خب رفت و آمد نکنید  چ کاریه پسرا هر وقت خواستن پدرشون ببینن .. بیرون جایی قرار بذارن خودتون ...

عزیزم انگار نخوندی درست گفتم خودشون دعوت میکنن ما حتی بی دعوت نمیریم 

اگه نظرت مخالف منه بازم وظیفته به نظر من احترام بزاری و حق توهین نداری منم کاری به اینکه تو نظرت چیه ندارم و برام محترمه:) توهین کنی نی نی یار رو درجا تگ میکنم تغلیق شدن ادم بی مقدار و بی تربیت هم برام مهم نیست پس حواستو جمع کن اگر با من همکلام میشی اینجا ادب و شعور به خرج بدی.

خب شما هم تلافی کنید، پدرشوهرتونو  دعوت کنین بدون اون خانم ، دقیقا کاری که همسایه ما میکنه. بیرون قرار گذاشتن و همو دیدن کار درستی نیست بچه هاشن رفیقاش که نیستن پدرشونو بیرون ببینن

من امیدم بخداست ، بعد خدا هم بخداست  
وقتی اومد فقط به پدر شوهرت تعارف کن و باهاش اصلا حرف نزن ولی با پدر شوهرت مهربون باش اگه پدر شوهرت ت ...

میدونی مشکلم اینجاس ما نمیریم اصلا مگر اینکه دعوتمون کنه پدرشوهرم اینم پرو شده عادت کرده همش خواهر برادراش خونه پدرشوهرم باشن ما طبقه پایینشونیم بخدا اونا میان چند روز چند روز میمونن

خب شما هم تلافی کنید، پدرشوهرتونو  دعوت کنین بدون اون خانم ، دقیقا کاری که همسایه ما میکنه. بیر ...

اخه نمیشه اون زنشم میاره بگیم خودت بیا زنتو نیار ک اصلا نمیاد تازه زنه خودش اصلا تو مهمونیا نمیاد داره اعصابمونو خورد میکنه خیلی رو مخه

توهین چیه داره بهتون لطف می‌کنه وقتی کور فلج شد پدرشوهرجان بگو گوه خوردی باید جعمش کنی،چقدر پول بهش ...

۵۴سالشه پدرشوهرم جهاز خرید طلا خرید گوشی جدید براش خرید تو این دو سال حسابی بارشو بست