2777
2789

سلام بچه ها یه چن وقتیه که میخاستم برم یکی از لاینهای ارایشگری نمیدونم فقط کدومو برم از هرکی پرسیدم گفت ناخن اینجوریه و اونجوریه هزینش زیاده!فیبروز نمیدونم هرکسی نمیاد مدل بشه برات،رنگ و مو ریه ات اسیب میبینه ووو نمیدونم چیکار کنم از طرفی هم از بیکاری و همش تو خونه نشستن خسته و افسرده شدم کسی رو هم اینجا ندارم غریبم میخاستم خودمو مشغول کنم مستقل بشم حالا هر کی نظری پیشنهادی برا کاری چیزی داره بگه بلکه تونستم با کمک شما یه تصمیم درستی بگیرم و یه استارتی تو زندگیم بزنم...ماچ به کله هاتون😘😘

منم همین سوالو دارم 

غیر از کاشت ناخن و مژه و فیبروز ، چه چیزی خوبه که پولساز و باکلاس باشه؟

پاکسازی پوست خوبه؟!

من اندیشه هستم ولی نام کاربریمو بد نوشتم !! چرا ویرایش نداره خب؟!😬

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته الان دیدم پزسیدی شغلمون چیه؟

من تا دوماه پیش کارمند یه اپراتور تلفن همراه بودم . سمت بالا ولی قانون کار می گرفتم. بعد ۱۰ سال اومدم بیرون . 

البته ارشد حسابرسی دارم و کار برام خیییلی زیاده ! ولی اعصاب حسابرسی و حسابداری ندارم. درحال حاضر مدیر داخلی یه شرکت بازرگانی بزرگ هستم . 

ولی دلم میخواد یه شغل تفریحی شاد هم کنارش بطور پاره وقت داشته باشم. سرکار در قالب مدیر و چارتهای سازمانی درسته کلاس داره ولی شاد نیس😬

من اندیشه هستم ولی نام کاربریمو بد نوشتم !! چرا ویرایش نداره خب؟!😬
منم همین سوالو دارم  غیر از کاشت ناخن و مژه و فیبروز ، چه چیزی خوبه که پولساز و باکلاس باشه؟ ...

همون پاکسازی خوبه بهتر ازیناس ولی من شهر کوچیک زندگی میکنم ...هعییی کاش یکی واقعا یه راهنمایی بکنه