2777
2789
عنوان

کسی میدونه کی باید بی بی چک بزنم

83 بازدید | 19 پست

من ۲۲ فروردین پریود شدم خودم با تقویم حساب میکنم انگار بیستم باید پریود بشم ولی اگه بخوام ذهنی حساب کنم هر ماه ۲۲ باید پریود بشم الان چجوری یکی من و شیرفهم کنه گیج شدم😂 اینکه چند روز از موعد پریودی ام باید بگذره ک بی بی چک بزنم 

مرا با حقیقت بیازار. اما هرگز با دروغ، آرامم نکن!  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ۴روز قبلش مثبت شد

(۱۶_۱۷روز بعد اقدام نشون میده)

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
همون 22پریودت تاریخشه. من خودم هر ماه چه تاریخی بشم. ماه بعدم همون تاریخ میشم

اخه من از روز اول پریودی ک ۲۲ هست حساب کنم ۳۰ روز میشه ۲۰ اردیبهشت 

ای جانم خدا حفظش کنه💚 ان شاالله واسه منم مثبت بشه😍

مرسی🌹انشاءالله😍

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀ོ ⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀ ⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ ⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀ོ⠀⠀ ⠀
با این حسابم هنوز دوروز مونده تا پریود. باید ی4روز بگذره پریود نشدی بی بی چک بزن. علابم نداری؟ 

اره حالا ۳۰ ام تست میزنم ببینم چی میشه، نمیدونم مثلا چ علائمی همیشه از ی هفته قبل پریود شکم درد و سینه ام درد میکرد اما این دفعه درد ندارم فقط ببخشید خیلی مشکل نفخ و یبوست دارم نمیدونم دلیلش چیه

اره حالا ۳۰ ام تست میزنم ببینم چی میشه، نمیدونم مثلا چ علائمی همیشه از ی هفته قبل پریود شکم درد و سی ...

علایمش اکثرا حالت تهوع صبحا. ضعف تو صبحا. یبوست اینا هم بعضیا دارن تو علابم بارداری