2777
2789

ی پسر ۲سالو ۷ ماهه دارم ماه دیگه هم دخترم بدنیا میادخیلی براش کتاب میخونم ک آماده بشه‌....اسباب بازی از طرف نی نی بهش میدم داستان میخونم .ولی جدیدا دست بزن پیدا کرده و دخترخالش ک ۱۸ ماهشه رو میزنه .الان ک میگه من ابجیمو دوسدارم ولی میترسم خیلی اذیت کنه راهنماییم کنید چکارکنم خیلی استرس دارم

❤💑❤👶❤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فاصله ی بچه های من ۱ سال و ۲ ماهه

خودشون یاد میگیرن چجوری از پس هم بربیان 

فقط اوایلش سعی کن بیشتر به پسرت اهمیت بدی و برسی که فکر نکنه خواهرش جاشو گرفته و حسادت نکنه 

البته که حسادت میکنه و این طبیعیه فقط باید خیلی صبور باشی 

دروغ چرا ب نظر من ک اصلا خوب نیست و روزای سختی پیش رو داری.من دخترم سه سال و هشت ماهشه بود دومی بدنیا اومد افتضاااااااحن باهم.الان شش ساله و دو ساله ان همین امشب گفتم گگگگگوه خوردم

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

بالاخره یه سختیای داره سعی کن مستقیم حساسش نکنی که به بچه دست نزنه . از الان عکسا و فیلمای نوزادیشو نشونش بده بگو تو هم نی نی بودی من خیلی مواظبت بودم تا بزرگ شدی واسه اینم همینجوره . وقتی به نوزاد میرسی به همسرت بگو به اون توجه کنه و بر عکس . به مادربزرگا و پدربزرگا خواهش کنید اول بچه بزرگ رو توجه کنن بعد نوزاد

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
کاری نمیتونی بکنی  من بچه اولم دختر بود فاصله شونم یک سال و هشت ماه دومی رو اول بوس میکرد بعد ...

چه خبرتووونه نه چه خبرررتوووونه؟؟؟؟؟؟ یک سالش بود حامله شدی🤐🤐🤐🤐

اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان.خوشبختی یعنی صبح ک چشماتو باز میکنی ببینی عشقای زندگیت دارن نفس میکشن.

ببین فقط،باید شرکتش بدی توی کارها ک حس خوب بگیره و ادیت نکنع

مثلا تشک ابجی رو بیار

حالا متکاشو بیار

پتوش رو بیار

پستونک رو بذار سرجاش

شیشه شیر رو بیار

می می رو نگه دار برای آبجی

پتوش رو بکش روش

براش دس دسی کن ساکت بشه

پوشکش رو ببر

زیراندازش رو بیار

ملحفه ی نی نی رو بده

اینجور چیزا رو ک بگی و انجام بده دیگه حس مالکیت داره نسبت به نی نی 😁 و ادیتش نمیکنه

(    )