2777
2789
عنوان

معجزه نماز شب❤️❤️

311 بازدید | 14 پست

بیاید ۳ رکعت شفع و وتر و بخونیم امشب کلا شاید ده دقیقه هم زمان نبره اما انقد زندگی و راهمون پر نور میکنه و آرامش میبخشه و روزی مون رو زیاد میکنه که حد نداره 🌸🌸🌸 یا علی 🌸🌸🌸

برای امام زمانمون هم دعا کنیم ❤️❤️❤️

هرکی امشب خوند  عا کنه بابام خوب بشه

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براشون حمد خوندم عزیزم ❤️❤️

ممنونم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

بله واقعا خوندن نماز شفع و وتر زمانی نمیبره. ۳ رکعت کوچولو ا. هرکی بخونه عادت میکنه دلش نمیاد ترکش کنه

اگه ۱۱ رکعت کامل خونده بشه که چه بهتر

برای سلامتی و فرج امام‌ زمان لطفا یه صلوات بفرستید. اللهم صل علی محمد و آل محمد. وعجل فرجهم
نماز شب چطوریه؟ اون چهل تا مومن رو چی بگیم واقعاً هیچی نمیدونم ازش فقط شنیدم

سلام عزیزم

اگر بخواهید کامل بخونید چهار تا دو رکعت داره مثل نماز صبح ب نیت نافله شب

بعد دو رکعت داره ب نام شفع ک رکعت اول حمد و ناس و رکعت دوم حمد و فلق هست و بدون قنوت

بعد ی رکعت نماز وتر حمد و سه تا توحید و فلق و ناس

توی قنوت ۷۰ بار استغفرالله ربی و اتوب الیه

دعا برای آمرزش ۴۰ مومن مثلا میگیم اللهم اغفر لصبورا

۳۰۰ بار العفو

و دوتا ذکر کوتاه ث توی اینترنت هست

اما برای شروع میتونی فقط شفع و وتر و بخونی و حتی ذکر های قنوت رو نخونی ک خیلی کوتاه و راحت میشه‌ شاید ۵ دقیصه