2777
2789
عنوان

چطوری قوی باشم؟

313 بازدید | 15 پست

بچه ها چطوری قوی باشم و اصلا داشتن یا نداشتن دوست برام بی اهمیت باشه من هر سال از دوستا ضربه میخورن و وقتی ک قطع ارتباط میکنن فقط میخوام گریه کنم 

اصلا نمیتونم همه چی رو به کتفم بگیرم 

خیلی ناراحتمم😭

اینجوری

این سایت جز تلف کردن وقت و عمرو اینترنتتون هیچکار دیگه ای براتون نمیکنه ...خودمم کم کم میخام برم 💔😐 میدونی بی ارزشی اطرافیانم کی برام ثابت شد؟زمانی که سگ ۱۰تومنی ارزشش برام از قیمت ادم تو دارک وب که ۲۰میلیارده برام بیشتر شد.....تازه تو از ۲۰میلیاردم یا شایدم بیشتر بارزشی اینو یادت نره 😉 خشونت علیه #زنان همیشه یه چشم کبود و دندون شکسته و خلاصه دهن پر خون نیست بابا گاهی وقتا اون اضطراب کوفتیه ک تو جون زن گذاشتن که فکر میکنه باید لاغر تر مهربون تر خوشکل تر #باکره تر خانه دار تر باشه تا خودشنباشه تا برای یه مرد کافی باشه 💔 اره همون نقابی ک تو صورت همه #زنان گذاشتن ازدواج مایه بدبختی و بزرگترین خشونت علیه یه زنه میدونی چرا؟! کدوم مردیه ک برده جنسی شبانه روزی داره بدش میاد کدومشون از کیسه بوکس مفتکی اشپز خدمتکار خیاط ودستگاه جوجه کشی بدش میاد؟ :) #نه.به.ازدواج.با.مرد.ایرانی. #نعلت.بر.زن.ستیزان 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای خودت بیشتر از دوستانت ارزش قایل باش. این ارزش قایل شدن نه اینکه مغرور و خودخواه باشی . نه . عزت نفس داشته باش. فکر نکن اگه کسی باهات کات کرد یعنی تو یه مشکلی داشتی.

البته که حتما بررسی کن که چی میشه دوستات رو از دست میدی. علت کات کردن هاشو نو بررسی منو شاید یه اخلاق یا رفتار یا برخورد و منش خاصی داری که جامعه پسند نیست. یا زننده است

عزیزم دوران کودکی از پدر و مادر خاطره ای داری که بی محبت کرده باشن بهت چند سالت بوده ؟

ن پدرومادرم خیلی خوبن 

نمیدونم چرا این اتفاقا داره هر سال اتفاق میفته واسم

خدایی اللن میخوام گریه کنم چون سر یه ماجرایی دوستام دو ماهه باهام قهرن و بهشون گفتم بیاین اشتی اخرای ساله خیلی راحت منو نادیده گرفتن

ن پدرومادرم خیلی خوبن  نمیدونم چرا این اتفاقا داره هر سال اتفاق میفته واسم خدایی اللن م ...

درسته گلم اما واکاوی کنی یک جریان بوده مثلااااا از مامان عروسک خواستی مامان برات نخریده آنجا فکر کردی دوست داشتنی نیستی این مدل اتفاقا ساده میگم بوده ؟

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
اره بوده

گلم همه ما برامون این اتفاق افتاده از آنجا به بعد حس کردیم دوست داشتنی نیستیم رفته توی ناخودآگاه بعد همون جنس مسایل جذب می‌کنیم برامون اتفاق میفته 

هرچه دارم از خداست، پشت پناهم خداست! 
اخه  من خیلی احساساتیم  نمیخوام احساساتی باشم میخوام مثل سنگ باشم 😢😭

نیاز نیست مثل سنگ باشی. چون یه دختر هستی. نیاز داری به اون احساسات

ولی باید مدیریت عواطف و احساسات رو یاد بگیری. همیشه و همه جا وا ندی برا همه. ببین مهم نیست که دوست زیاد نداری. یا دوست دایمی نداری. مهم اینه که 

یک حتی اگه قراره یه دونه دوست داشته باشی. حتی اگه مدت کوتاه با هم باشید اون دوست ساااالم باشه. تا تو اون مدت کوتاه تو رو هم خراب نکنه. 

دو . خودت هم بلد باشی غرق اون طرف نشی خودتو فدا نکنی چون بخوای نگهش داری . ببین اینو بدون آدم ها دنبال دوست و رفیق میکردن که پایه باشه هم دم باشه یه جورایی تکیه گاه دوران تنهایی باشه. اگه آویزون باشی. زیادی ساده و پخمه باشی . زیادی هوا باشی . ممکنه رهات کنن. 

بعد هم اصلا مهم نیست هر کی رفت رفت. اینو بدون کمتر دوست و رفیقی پیدا میشه که مدت طولانی باهات بمونه . دوست و رفبق موقتیه