الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همون مژه هات در اومدن یا پر پشت هم میکنه .من مژه هام خیلی ضعیف و بی جونن بنظرت بگیرم نتیجه میده؟؟؟
عزیزم هم مژه های خودم در اومده هم مژه هام رو پر کرده... من بهت قول میدم بگیری و استفاده کنی پشیمون نمیشی... خودت بعد یه مدت زمان کوتاه متوجه پر شدن و رشد مژه هات میشی
خواهش میکنم عزیزم❤️ اول برو از روغن گیری بگیر که روغنش اصل باشه... بعد هر یه شب در میون با یه مسواک یا فرچه ی ریمل که قشنگ شسته شده باشه، باهاش یه مقدارِ کم از روغن و بگیر و بکش رو مژه هات... تا ته نبر که یه موقع بره تو چشمت...همین نوک مژه هارو هم بزنی خودِ روغن پخش میشه و به ریشه ها میرسه... یه نیم ساعت بزار بمونه و بعد با آب ولرم خیلی آروم بشور... بعدِ بیست روز خودت متوجه مژه های جدید و ضخیم شدن مژه هات میشی 😘