اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
واقعااا نمیدوننمممم فکر میکنم دلیل این بود همیشهه رو کتابا تورق داشتم
نمیخوندماا ورق میزدم ناخوداگاه میرفت تو ذهنم شب امتحان نیم ساعت فقط چشمی نگاع میکردم ۱۸-۱۹میشدم
اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاهقلم دارم ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم
خوشبحالت، بزنم به تخته با این هوشی که داری حتما بفکر یه رشته ی خوب دانشگاهی و مهاجرت باش رشته دبیرس ...
هه ف.اک پشت کنکووریم:)چون منطقه محروم بودم ی جایی خیلیی دور افتاده هیچی نشدم خواستم برم فرهنگیان رتبمم جالب نبود ولی ظرفیت منطقمون صفر بودد حتی نتونستم انتخاب رشته کنم
انسانی:))))