2777
2789
عنوان

واااییی تو دلم آتیش گرفته فقط

457 بازدید | 31 پست

نامزدم که خیانت میکرد عکس زنه رو دیده بودم تو گوشیش که  چه شکلیه 

امشب تو بازار زنه رو دیدم ولی مطمئن نشدم خودش باشه و یه بحظه نگاه نامزدم به زنه که یدفعه نگام کرد و اب و دهنش رو قورت داد از ترس شک کردم 

اومدم خونه گفتم یه نفر تو بازار دیدم شبیه همون زنه بود گفت کجا دیدیش گفتم سر بازار گفت اره خودش بود 

واییی حالا از ساعتی که اومدیم به خودم لعنت میفرستم که چرا جلو زنه نگرفتم و فحش و بارونش کنم تا حساب کار بیاد دستش عوضی 

وای از وقتی فهمیدم خودش بوده هی خود خوری میکنم و به خودم لعنت میفرستم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تموم شده یا هنوز رابطه دارن در چه حدی بوده؟؟

در حد چت و تو آموزشگاه رانندگی آشنا شدن

ما اونجوری که دلمون میخواست زندگی نکردیم...:)•           اونجوری که مجبور بودیم زندگی کردیم 💜

واااا با شوهری که بهت خیانت کرده میری دور دور

بعد زنرو میخواستی جر بدی؟😐😐😐😐

کاربری پانزدهم😑این سیمکارت برای مادرشوهر خدابیامرز خواهرمه😑نزارین تن مرحوم تو قبر بلرزه😑پس گزارش نزن‌ چای شیرین
خودتو نابود نکن اون دیگه گذشته.هرچند خودم ۱۰سال درگیر ی پیام الکی بودم تا فراموش کردم

این خیلی وقت نیس تا همین ماه بوده