2777
2789
عنوان

از کاه ، کوه ساز های زندگیتون بگید

101 بازدید | 9 پست

چطوری با کسایی که همه چیو خیلی بزرگ نمایی می کنن رفتار می کنید ، خیلی اعصابم بهم ریخته نمی دونم چیکار کنم عر چی بیشتر در موردش حرف می زنم بیشتر گیر می کنم  

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایمون صمیمی نیستم باهاش یه بار موقع بیرون رفتن دیده بچه ام گریه میکرد چون گرسنه بود گفتم تو ماشین شیرش بدم 

بعد به مامانم گفته بچه اش ضعیفه حالا اصلا منو از نزدیک ندیده ها فقط مامانم و دم در دیده گفته خونه دخترته مامانمم گفته اره اونم گفته هنوزم بچه اش ناآرومه؟ 😑😐

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️
وااااای نگو نگو نگو خانواده همسر من اینطورین یعنی از ی مشکل خییییییییییلی خییییییییلی کوچیک چنان چیز ...

چطوری باهاشون رفتار می کنی 

And God is the best Lily in my world ^^🌱... یا زهرا 💓 ................من و دخترم که تو راهه
همسایمون صمیمی نیستم باهاش یه بار موقع بیرون رفتن دیده بچه ام گریه میکرد چون گرسنه بود گفتم تو ماشین ...

😐 انگاری تو مغزشون حک می شه 

😐 انگاری تو مغزشون حک می شه 

فضولن حالا این سه تا خونه اون ور تر از ماست

عاشق شکلات و پاستیل 😋 افراد بی ادب ریپلای نمیشن پس فک نکن حق با توئه دلیلی نداره باهات بحث کنم حتی کامنتات دیگه خونده نمیشع 🙂دهه شصتی هستم 😍🌹 دخملم 🥰♥️🌹همسرم ♥️