2789
عنوان

بازگشت معشوق

718 بازدید | 38 پست

سلام 

یسری سابنیمینال داشتم دلتنگ کردن معشوق و دوست پسرو و بهبود رابطه و این داستانا 

یه شب قبل از قرار با دوس پسر جدیدم گوش دادم که همچی خوب پیش بره که خداروشکر بخیر گذشت 

بعدش که دیگه از هم خداحافظی کردیم داشتم قدم میزدم آقا یهو دیدم دوتا دوس پسرای قبلیم که ولم کردن اسم جفتشونم امیر بود یکیش زنگم زد یکی دیگشم زنگ زد ولی پیام داد که اشتباهی شده 😑😑🤦🏻اصن شوکه شدمم بخداااا همش تو فکر بودم 

17 سالمم که بود با یکی دیگه بودم توقع نداشتم این یکی دیگه پیداش بشه ولی شد اومده بهم پیام داده که حافظمو از دست دادم شمارو بیبی سیو کرده بودم میخام بدونم که چ ارتباطی داشتیم ما 😑ممکنه اینا تأثیر سابنیمینال هایی که گوش میدم باشه؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم طبیعیه باید انقدر ادامه بدی تا خودش زنگ بزنه گرچه من حوصله ندارم چون وقتی همچین چیزی میشه دیرساب جواب میده برام بعدم یجورایی برون ریزی هم حساب میشه

درضمن شما دیگه سمت امیر نرو    

الهی همان که میدانی🌱✨
عزیزم طبیعیه باید انقدر ادامه بدی تا خودش زنگ بزنه گرچه من حوصله ندارم چون وقتی همچین چیزی میشه دیرس ...

تقریبا 1 سال بود اصلا اصلا نتیجه نمیگرفتم همش برون ریزی میشد اونم چقد افتضاح ولی الان تا گوش می‌کنم یه سابو به روز نمیکشه نتیجه میگیرم بخصوص اگ پول باشه 

تقریبا 1 سال بود اصلا اصلا نتیجه نمیگرفتم همش برون ریزی میشد اونم چقد افتضاح ولی الان تا گوش می‌کنم ...

چه خوب پاکسازی کردید یا رفع انسداد یا هیچکار خاصی انجام ندادید؟

الهی همان که میدانی🌱✨