2777
2789
عنوان

بدترین شبی ک تو عمرت گذروندی چی بود و چرا؟بیا بگو اروم شیم

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 40 پست
شبی که بابام رفت میدونی گفتن مرده من میگفتم یعنی نمیشه مثل اونایی که زنده شدن زنده بشه بعدش دیگه ز ...

متاسفم عزیزم

روحشون شاد

بهترینا نصیبت

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱

شبی که سینه هام پرشیر بود اما نوزادم نبود باتوهم تکون خوردنش تو شکمم از خواب پریدم اما اون نبود .اون دوران سخت منو عوض کرد تصمیم گرفتن بجای اینکه انتظار مردنو بکشم تا برم پیشش بجای دونفر زندگی کنم .احساس می کنم روحش تو وجودمه و قراره دوباره بدنیا بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شبی که سینه هام پرشیر بود اما نوزادم نبود باتوهم تکون خوردنش تو شکمم از خواب پریدم اما اون نبود .اون ...

عزیزممم💙

بغضم گرفت

دوست عزیزی ک هی ریپ میزنی پروفت مولاناست خودم میدونم  چون با قیافه سعدی حال نمیکنم مولانا گذاشتم  هیچکس واسه من دوبار عزیز نمیشه..هرچی بوده همون ی بار بوده   وقتی باهات بحثم میشه نرو تاپیکامو چک کنی و بیای یگی تو فلان تو بهمان😂اونا هرچی بوده گذشته درمورد الان باهام بحث کن😉 آدم شوخی ام و تموم سعی ام اینه اینجا فقط بخندونمو دل کسیو نشکنم..پس اون آدمی نباش ک مجبورشم دلشو بشکونم💜🌱