2777
2789

سلام 

من همورویید داخلی دارم و دو تا زائده اندازه عدس .درحالت کلی هروقت یبوست شدید داشته باشم درد و خونریزی دارم و گاها هم خارش دارم 

الان تنها مشکل من این زائدست بدم میاد ازش 

پمادی دارویی چیزی میشناسید خوب بشه؟ تجربه دارید؟ 

شرایط لیزر ندارم . 

عزیزدلم لطفا درخواست دوستی نده 💛 شاید هدف خلقتم کمک کردن و مفید بودنه  ☺💜

من ک با دارو نتیجه نگرفتم میخوام عمل کنم 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

عمل جراحی فقططط

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخاطر زایمان یا بارداری اینجوری شدی؟

منم بواسیر یا شقاق فکر کنم دارم با بارداری هام تشدید میشن

در اولین نگاه عاشقت شدم😍 آخه من مامانت هستم🤱🏻 🌸دختر نازم رو خدا بهم داد ، ممنون ازش که اون همه خواستن منو بی جواب نذاشت🧸🧸 پسرم خودت خواستی بیای ، اما منو بابا و آجی با قدم گذاشتنت تو دلم خیلی سوپرایز شدیم الان منتظر امدنتیم خیلی زیاااااد (من داداش ندارم یه حس خاصی دارم🤭 خونه ای که توش پسر باشه یعنی چجوریاست؟ 😍)🧸🧸
تو امضای یکی نوشته بود روزی دو سه بار نیم ساعت بشین تو آب گرم ..حتما خوب میشید.

نه اون یه سری رگ و ورید هست که وقتی قلمبه بیاد بیرون دیگه کاریش نمیشه کرد فقط باید یبوست نشی که بد تر نشه راه حلش عمله فقط

میشه برای حاجتم یه صلوات بهم هدیه بدی 😘        خداوند فرمود:با زبانی دعا کن که با آن گناه نکرده باشی تا دعایت مستجاب شود !!!به دیگران بگو برایت دعا کنند چون با زبان آنها گناه نکرده ای. 💙اباصالح التماس دعا هرکجا رفتی یاد ما هم 

من دو سه روز باهاش درگیرم از درد دارم میمیرم با وجود یک بچه یک ماهه داغون شدم پماد رکتول، نشستن تو اب گرم امتحان کن 

یه صلوات برای حاجت رواییم💕🦆💕🦆💕🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆🦆💕🦆💕🦆💕
متاسفانه این زایده ها بزرگتر هم میشن

نه سالهاست یه ذره اس 

من از بچگگگگگی مادام یبوست بودم 

واسه اونه ولی بزرگ نشده 

من دو سه روز باهاش درگیرم از درد دارم میمیرم با وجود یک بچه یک ماهه داغون شدم پماد رکتول، نشستن تو ا ...

الهی 

دردی ندارم فقط زایده از بین بره 

بخاطر زایمان یا بارداری اینجوری شدی؟ منم بواسیر یا شقاق فکر کنم دارم با بارداری هام تشدید میشن

یبوست مداوم