2777
2789
عنوان

مهمون دااارم کمک

186 بازدید | 13 پست

دوستام دعوتن 

و نمی دونم پیش غذا و شام چی بهشون بدم .

قبلنا راحت بود ولی الان همشون خیلی توی فضای مجازین و دعوتم که کردم ترکوندن در حد تیم ملی حالا خیلی سختمه

خوشحال و شاد و خندانم   

تو خودت باش

سخت نگیر

بذار بفهمن میشه ساده هم مهمون دعوت کرد

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وللش بابا بخایی رومد مردم راه بری باید کلیه هاتو بفروشی 

۱۴۰۲/۱۱/۲۱ ساعت ۱۲:۰۰ دقیقان وقتی ک داشت اذان میداد فرشته کوچولوم وارد زندگیم شد .انشالله حس مامان شدن قسمت همه منتظرا من ۳ سال منتظر بودم دوست داشتی تاپیک معجزه مامان شدن منو بخون شاید بدردت خورد دوست خوبم 🙇‍♀️

برنجی میخوای باشه یا نه؟ لازانیا خوبه، با سالاد سزار  یا ته جین با سالاد ماکارونی یا کشک باد ...

نه برنجی نمی خوریم برای شام . 

شامو مشکل ندارم 

دسرواینا نمیدونم 

خوشحال و شاد و خندانم   

من با شروع گرما هر وقت مهمون میاد شربت گلاب و بیدمشک و زعفران میارم همه خوششون میاد. چندتادقطره آبلیمو هم میریزم.

کیک شکلاتی خونگی

دسر پانسپانیا

پیش غذا رولت کالباس

شام هم که مشکلی نداری

بعداز غذا هم بستنی

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
نه برنجی نمی خوریم برای شام .  شامو مشکل ندارم  دسرواینا نمیدونم

برا دسر تو سفره : تیرامیسو، کیک یخچالی، رنگینک، رولت خرما

برا کنار چایی : کیک یا شیرینی تک نفره، 

کنار چاییت گل سرخ و لیمو خشک و دارچین بزار

خوراکی : میوه و پاپ کورن

...

رولت کالباس چجوریه

دستورهای مختلفی تو نت هست ولی لینکی که گذاشتم به دستور من خیلی نزدیکتره.

https://www.tasvirezendegi.com/طرز-تهیه-رولت-کالباس-ژامبون/

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!