2777
2789

اگر از کنار این فرش مبل رو حذف کنید

یعنی مبل تو خونه نباشه وقتی مهمون میاد وسط که نمیشینه دور فرش هم لخته خواستم پالاز پرز دار بخرم که نرمه و موقع نشستن راحته بخرم میگن زود پرزهاش میخوابه و سفت میشه و مو و..میچسبه بهش 

اینو از نظر سنجی های قبل خوندم

کناره ای چیزی داریم که بشه تو سالن کنار فرش انداخت لطفا راهنمایی کنید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه

خب عزیزم همون هزینه ایی که میخوایی برای ما باز موکت بدی ، با همون هزینه یه مبل راحتی در حد متوسط بگیری که بهتره، 

پالاز موکتم گرونه 

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     
خب عزیزم همون هزینه ایی که میخوایی برای ما باز موکت بدی ، با همون هزینه یه مبل راحتی در حد متوسط بگی ...

کلا ۴ متر دورش خالی میمونه پالاز متری سیصد میشه ۱۲۰۰

مبل خعلی گرونه ودر کل مبل داشتم جمع کردم به خاطر بچه تا دو سه سال نمیخوام بخرم..

نمیشه فرشت بکشی سمت دیوار و دم در خالی باشه؟منظورم پایین خونه اس

یا اینکه مبل راحتی یه دست بگیر 

یا اینکه از این پشتی سفتها که نشیمن دایره بگیر

اسی با توجه به بودجه و اینکه خونه خودت یا اجاره تصمیم بگیر

کلا ۴ متر دورش خالی میمونه پالاز متری سیصد میشه ۱۲۰۰ مبل خعلی گرونه ودر کل مبل داشتم جمع کردم به خا ...

اوکی من فکر کردم برا کل خونه میخوای موکت بخری

بین گروه نارنجی و قرمز در رفت و آمدم😅                                                     

پالاز موکتی که متری ۵۰۰-۶۰۰هست پرزهای کوتاهتری داره ونمیخوابه .ولی خیلی گرون درمیاد.اسم مدلش یادم نیست

به نظرم وقتی میخوای دوسه سال دیگه مبل بگیری،الان زیادهزینه نکن یا موکت سبکتر بگیر یا کنارفرشی طرح فرشات....البته کنارفرشی بهتره چون جنسش مثل فرشه و بعدا میتونی مبل هم روش بذاری.فکر کنم متری همون ۳۰۰باشه،طرح ورنگهای مختلفی هست،معمولا فرش فروشیهای همرنگ وطرح فرش دارن

خدایا بی نهایت شکرت