2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دل منم گرفته از ازدواج اشتباهم که منجر ب طلاق شد وحالم اصلا خوب نیس

درکت میکنم ولی حداقل خوبیش اینکه تکلیفت معلومه طلاق گرفتی و شرایط خوب پیس بیاد میتونی آشنا بشی برای ازدواج ولی من دو ساله نه معلومه مجردم نه متاهل بقیه نمیدونن متاهلم کیس ازدواج معرفی میکنن و منم مجبورم همه رو رد کنم در حالیکه بعضیاشون واقعا خوبن

درکت میکنم ولی حداقل خوبیش اینکه تکلیفت معلومه طلاق گرفتی و شرایط خوب پیس بیاد میتونی آشنا بشی برای ...

کدوم ازدواج عزیزم دلت خوش انقد ترسیدم که دیگ نمیتونم ب کسی اعتماد کنم بعدم۲۹سالم شده دیگ .میخوام چکار .فقط ناراحتم از اینکه دبه کرد.  بدقولی کرد زد زیر حرفاش.خدا میدونه تودلم چ میگذره.داغونم داغون

بزرگ شدن, ارزو بچگیم بود ولی ب امتحانش نمی ارزید🥺
الانم ازدواج میکردی ممکن بود بازم راضی نباشی

آره خب اینم هست ولی کلا آدم دلس میگیره میبینه هستن کسایی که پیشنهاد ازدواج بهت میدن بعد اونیکه باید آدم می بود آدم نیست

درکت میکنم ولی حداقل خوبیش اینکه تکلیفت معلومه طلاق گرفتی و شرایط خوب پیس بیاد میتونی آشنا بشی برای ...

خواستگار کجا بود عزیزم حالا خوبه توخواستگار داری.ولی کیس خوب کم شده 

[QUOTE=289730597]کدوم ازدواج عزیزم دلت خوش انقد ترسیدم که دیگ نمیتونم ب کسی اعتماد کنم بعدم۲۹سالم شده دیگ .میخوام چکا ...[/QUOواقعا سخته میفهمم طول میکسه تا ترمیم بشه اما خب امیدت رو از دست نده امیدوارم بهترینا برات رقم بخوره . سعی کن خودتو با چیزی مشغول کنی .درس .کار یا ورزش

[QUOTE=289730597]کدوم ازدواج عزیزم دلت خوش انقد ترسیدم که دیگ نمیتونم ب کسی اعتماد کنم بعدم۲۹سالم شد ...

مرسی ولی بقدری حالم بده دست ودلم ب هیچ کاری نمیره