2777
2789
عنوان

زندگی نمیکنی اگه...

251 بازدید | 16 پست

اگر عادت داری همیشه روی مبل‌ها و فرش‌ها را بپوشانی، زندگی نمی‌کنی!

اگر پنجره‌ها را به بهانه‌ی آنکه پرده‌ها و مبل ها کثیف می‌شوند باز نمی‌کنی، زندگی نمی‌کنی!

اگر روکش مُشمایی صندلی‌های ماشینت را هنوز دور نیانداخته‌ای، زندگی نمی‌کنی!

اگر هنوز در ظرف ترک خورده‌ یا کهنه‌ی قبلی غذا می‌خوری و ظروف نو را بایگانی کرده‌ای، زندگی نمی‌کنی!

اگر به بهانه کثیف شدن کتونی های سفید ات را نمیپوشی زندگی نمیکنی!

و.........

دیر می‌شود ای دوستِ عزیز من …؛ 

بیا دست برداریم از این اسارت کهنه که به مسخره‌ترین طرز ممکن نامش شده قناعت و چنگ انداخته است به باورهای‌مان …

عمر تمام این وسایل از من و تو و نسل آینده‌مان بیشتر است چه عیبی دارد کثیف شود؟؟؟

تا زنده ای زندگی کن❤️

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من رو فرشی و رو مبلی میندازم چون دوست دارم زندگی کنم دوست ندارن زندگیم صرف شستن فرش و مبل بشه یا اینکه پولم رو صرف قالیشویی کنم یا اینکه تو کثیفی زندگی کنم

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

یه سری این متنو خوندم جو گرفتم همه چیو برداشتم بعد یه مدت انقد خونمون خاک گرفته بود خیلی اذیت شدم تا تمام وسایلو شستم 😂😂😂منطقمون خیلی خاک داره همین جوریشم خوشم شکر خدا 😂

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
من رو فرشی و رو مبلی میندازم چون دوست دارم زندگی کنم دوست ندارن زندگیم صرف شستن فرش و مبل بشه یا این ...

اینکه توی عذاب باشید از ترس کثیف شدن یا از ترس شستن یا از ترس صرف پول برای شستن دقیقا زندگی نکردن هستچه اشکالی داره کثیف بشه؟؟

مگه شسته نمیشه؟؟

مگه نمیشه تمیزش کرد؟؟؟

اینکه ازش لذت ببری و استفاده کنی و زندگی کنی بهتره یا اینکه هرروز ملافه و رو فرشی ببینی ک نکنه کثیف بشن و از فرش و مبلت لذت نبری

یه سری این متنو خوندم جو گرفتم همه چیو برداشتم بعد یه مدت انقد خونمون خاک گرفته بود خیلی اذیت شدم تا ...

هرطور صلاح میدونید نظرتون محترمه 

اما 

تنبلیتون رو توجیح نکنید کسی که واقعا زندگی میکنه به وقتش میشوره و میسابه و تمیز میکنه نه اینکه خاک زندگی رو بگیره بعد یادش بیفته باید تمیز میکرده

اینکه توی عذاب باشید از ترس کثیف شدن یا از ترس شستن یا از ترس صرف پول برای شستن دقیقا زندگی نکردن هس ...

خونه ما آپارتمانیه که حیاط نداره شستن مصیبته .خواهرم بیچاره یه اسکاج دستش میگیره دنبال پسرش راه میفته که مبادا فرش کثیف بشه.به نظرم تعبیر آدما از راحت زندگی کردن متفاوته.به نظرم آدم رو فرشی خشگل بندازع کاور مبل قشنگ بندازع چه اشکالی داره

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

اتفاقا ما که رو مبلمون رو میپوشونیم و رو فرش رو فرشی میندازیم بهتره میدونی چرا 

.

.

.

.

به خاطر اینکه وقتی مثلا مهمون میاد یا میخوایم رو فرشی رو بشوریم یا..... وقتی برشون میداریم اصلا خونه عوض میشه آدم ذوق میکنه اینم خودش تغییر دکوراسیونه  بدون خرج  و زحمت عالیه نمیدونی که

شماها باورتون میشه اگه ح ک و م ت عوض بشه دیگه کسی اختلاس میلیاردی نکنه

وللە من روی مبلا رو با پتوی مسافرتی نرم می پوشونم هم نرمترە اذیتم نمیکنە واسە نشستن هم اینکارو نکنم واقعا کثیف میشن نمیتونم انقد تمیزش کنم شوهرم همیشە لباساش چرب میشە 

رو یە قسمت فرش هالم یە پتو انداختم واسە خودمون نە اینکە دلم نیاد رو فرش بشینم فرش سفتە همیشە رو پتو دوست دارم بشینم 

اینجوری برام لذتش بیشترە