2777
2789

خانم ها دخترها تو روووو خدااااا مراقب باشید.

نمی‌دونم چطوری میتونم فیلم شو بفرستم اینجا. تو گوشیمه. 

نمی‌دونم شایدم خبرش قدیمی باشه. ولی من امروز فیلمشو دیدم و حالم بد شد.

دو نفر رو دستگیر کردن . که تو فضای مجازی با یه پسری آشنا شدن و قرار ملاقات میذاشته حضوری. بعد که تو آبمیوه دخترا خواب آور می‌ریخته و به همه تجاوز کرده و طلاها و پولهاشونو برداشته و ازشون فیلم میگرفته و کلی هم آزار و اذیت جسمی و ج ن س ی .....

وای خدای من بیچاره اون دخترها. حالم خیلی بد شد. تو رو خدا مواظب خودتون باشید  حال اون دخترا و حرفاشون حالم رو بد کرد. 

اینم عکس اون دو تا نامرد بیشرف...

عکس گذاشتن در حالت عادی ✅️✅️✅️

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=10693941&slug=چطور-عکس-بگذاریم-چرا-بعضی-ها-نمی-تونن-عکس

عکس گذاشتن وقتی سایت خرابه ❌️❌️❌️

آموزش آپلود عکس و... و حذف آن در سایت آپلود:

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10917066/آموزش-آپلود-عکس-و-و-نحوه-حذف-آن-ها?postId=287400485

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهرشوهرم دخترا فامیلشونو هم با خودش میبره کثافت کاری بدبخت دختره ۱۳سالش فقط همش تقصیر مادرشوهرمه که چیزی بهش نمیگه نمیزاره داداشاش دخالت کنن اخر یبلایی بسرش میاد 

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

من اگه تو فیسبوک با شوهرم آشنا نمیشدم الان بچه نداشتم و خوشبخت نبودم. 

مگه تو آشنایی حضوری تا حالا پیش نیومده به کسی تجاوز بشه؟ 

هر چیزی خوب و بد داره نمیشه گفت همیشه اینجوریه. حتی کانون خانواده که گرم ترین و امن ترین محیط اجتماعی هست پیش اومده که پدر به فرزند تجاوز کنه

من اگه تو فیسبوک با شوهرم آشنا نمیشدم الان بچه نداشتم و خوشبخت نبودم.  مگه تو آشنایی حضوری تا ...

خانم شما گیر آدم بدش نیفتادی همه هم دزد و بیشرف نیستن. اما اگه یک نفر هم گیر این بی همه چیزها بیفته جبران ناپذیره. 

اکثر کسایی که طعمه میشن سن پایین هستن. من خودم مشاوره سایت بودم به مدت. دخترهای زیر بیست می اومدن درد و دل که گول خوردن و ....

خانم شما گیر آدم بدش نیفتادی همه هم دزد و بیشرف نیستن. اما اگه یک نفر هم گیر این بی همه چیزها بیفته ...

به هر صورت در هر جایی احتمال خطر هست چه مجازی چه غیر مجازی‌. دقیقا درست گفتید که حواسشون رو جمع کنن ولی نه فقط تو مجازی. بلکه همیشه و همه جا