2777
2789
عنوان

نیازمند تخمک اهدایی در اصفهان

141 بازدید | 5 پست
سلام دوستان و همراهان عزیز..قصه تلخ سرنوشت من را بارها شنیده اید الان به یک هنده تخمک در اصفهان نیاز مبرم دارم...لطفا کمک کنید....
الهم اغفرلی ذنوب تحبس دعا......از بس همه برام دعا کردند و مستحاب نشد از خدا روز عاشورا فقط یه چیز خواستم واونهم بخشیدن گناهانی که باعث عدم استجابت دعا می شود/// آمین یا رب العالمین خدایا هزاران بار دلم را شکستی خیلی ها کفتند باهات قهر کنم اما من گفتم من لیاقت قهر کردن را ندارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه خانم جوان زیر 30سال بهتره...مطلقه یا بیوه دارای یک فرزند...پریودهای منظم
الهم اغفرلی ذنوب تحبس دعا......از بس همه برام دعا کردند و مستحاب نشد از خدا روز عاشورا فقط یه چیز خواستم واونهم بخشیدن گناهانی که باعث عدم استجابت دعا می شود/// آمین یا رب العالمین خدایا هزاران بار دلم را شکستی خیلی ها کفتند باهات قهر کنم اما من گفتم من لیاقت قهر کردن را ندارم
یه خانم جوان زیر 30سال بهتره...مطلقه یا بیوه دارای یک فرزند...پریودهای منظم