2777
2789
عنوان

غیبت بکنیم یا نکنیم؟

150 بازدید | 14 پست

مَن رَدَّ عَن عِرضِ اَخیهِ المُسلِمِ وَجَبَت لَهُ الجَنَّةُ اَلبَتَّةَ.

هرکس آبروی مؤمنی را حفظ کند، بدون تردید بهشت بر او واجب شود.

حضرت محمد صلی الله علیه و آله.

سلام خانمهای عزیز...بعضی وقتا خانمها از دست شوهراشون یا خانواده یا فامیل یا...خییییلی عصبانی میشن و زود میرن پیش کسی حرف میزنن تا سبک بشن...مواظب این کار باشیم. چون همسرانمون و خانوادمون و ...هم مومن هستن بالاخره... یکم تمرین صبر کنیم...یکم تمرین آبروداری کنیم❤بهشت نوش جون همه شما آبرونگهدارا😍

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

من مومن نیسم ولی شوهرخواهرم آبرومو حفظ کرد واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم

کار خیلی غیراخلاقی ای نکرده بودم، مچمو در حال نوشیدن گرفت

مرد خوب، مرد مرده هست. مرد نظر نده تو تاپیکم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من نتونستم

یه نفر هست که خیلی نسبت به من حسوده همش تظاهر میکنه به یچیز دیگه و گندش بعدا درمیاد از اطرافیانش برعکس حرفایی ک به من میزنه رو میشنوم

برا همین خیلی فشار میاد بهم به مادرم میگم البته فامیلای خودش به حساب میاد اگه نگم واقعا مریض میشم از خودخوری و ناراحتی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
من مومن نیسم ولی شوهرخواهرم آبرومو حفظ کرد واقعا تحت تاثیر قرار گرفتم کار خیلی غیراخلاقی ای نکرده ب ...

عزیزم مومن اونیه که به خدااعتقاد داره...پیامبر و اهل بیت رو قبول داره...صرف خوردن نوشیدنی نمیشه گفت مومن نیستید عزیزم. اختلاف تو درجات ایمانه

یاد گرفتم که روزهای خوب میان و میرن، روزهای بد هم میان و میرن اما هیچ چیزی به اندازه واکنشهای درست ما در روزهای خوب و بد برای آرامشمون مهم نیست. البته بعد از توکل به خدا🌻🥰

میخوای بکن میخوای نکن😅

😄😄😄خیلی خوب بود

برای مادر شدنت صلوات فرستادم عزیزم.ان شاالله دوازده بچه خوشششمزه با روزی کافی برای نگهداریشون خدا بهت بده کیفشونو بکنی

من نتونستم یه نفر هست که خیلی نسبت به من حسوده همش تظاهر میکنه به یچیز دیگه و گندش بعدا درمیاد از ا ...

عزیزممم نمیشه یکم ازش دوری کنی...در حد خیلی ضروری فقط باهاش درارتباط باشی

عزیزممم نمیشه یکم ازش دوری کنی...در حد خیلی ضروری فقط باهاش درارتباط باشی

نه نمیشه 

بزور خودشو میندازه تو زندگیم که باهام رقابت کنه و هی انرژی منفی میده و منو به کاری تشویق میکنه که خودش هیچوقت انجام نمیده یجوری زیرپوستی هم میگه که فکر کنی واقعا اعتقادش همینه و حرفاش راسته و صلاحتو میخواد اخرش میفهمی بخاطر حسادت دلش میخاد نابود بشی

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
نه نمیشه  بزور خودشو میندازه تو زندگیم که باهام رقابت کنه و هی انرژی منفی میده و منو به کاری ت ...

خوب شما که میشناسیش دیگه...جلوش بااقتدارتر و سرسنگینتر رفتار کن یواش یواش دستش میاد چه خبره

خوب شما که میشناسیش دیگه...جلوش بااقتدارتر و سرسنگینتر رفتار کن یواش یواش دستش میاد چه خبره

باید همینکارو کنم

البته بعضی وقتا متوجه نمیشم واقعا🥲فک میکنم حرفاش راسته و از ته دله بعد خدا بلافاصله دستشو برام رو میکنع

تا حالا به روش نیاوردم اما همیشه سعی کردم فاصله بگیرم اما بزور خودشو میچسبونع بهم

باید همینکارو کنم البته بعضی وقتا متوجه نمیشم واقعا🥲فک میکنم حرفاش راسته و از ته دله بعد خدا بلافا ...

خدا بهت کمک کنه عزیزم.برای اونم دعا کن خدا عاقلش کنه.گناه داره

خدا بهت کمک کنه عزیزم.برای اونم دعا کن خدا عاقلش کنه.گناه داره

دعا میکنم براش

از لحاظای دیگه خوبه برای بقیه اینجوری نیس به من میرسه رد میده

البته تقصیر خودش نیس اینجوری با حسودی و انرژی منفی بزرگ شده مادرش بع مادرم حسودی میکرد و مشکل داشت با ما همش بچه هاشو مقایسه میکرد این شد که روشون موند این حساشون با اینکه از خیلی لحاظا از من سره اما همچنان حسادت داره

دعا میکنم براش از لحاظای دیگه خوبه برای بقیه اینجوری نیس به من میرسه رد میده البته تقصیر خودش نیس ...

طفلی چقدر اذیته...خدا ان شاالله مسیردرست رو به هممون نشون بده و تو راه ببرتمون

😄😄😄خیلی خوب بود برای مادر شدنت صلوات فرستادم عزیزم.ان شاالله دوازده بچه خوشششمزه با روزی کافی بر ...

ممنون عزیزم😍

خدا از دهنت بشنوه به صلاح و مصلحت تموم کنه این انتظارو💔

برای مادر شدن من و همه چشم انتظار ها صلواتی تقدیم حضرت زهرا کنید🌹