پسر من پیش دبستانی میره توی مدرسه تغذیه نبخوره
به معلمش گفتم اومد از بچه ها جدا کرد کنار خودش بخوره که بدتر شد
هرروز لاغرتر میشه
همش16کیلو هست
نمیتوانم چکار کنم
لجباز هست
راستی با دختر 3ماهمم اصلا کنار نماید
مثلا به اون بگی اون بزرگتره و اینکه ای بچه میخاد باهات بازی کنه میخاد تو باهاش حرف بزنی بهش شیر بدی یا غذا بدی ...کلا وقتی داری پوشک بچه رو عوص میکنی اونم دخیل کن تا حس فراموش شدن نگیره
بیشتر باهاش بازی کنید ..با پدرش بره پارک ...از بیرون میاین اول اون بغل کنید ..کمتر سمت دخترت برید اون فعلا کوچیکه به غیر از شیر و پوشم عوض کردن خیلی نیاز به توجه نداره ...در قالب داستان براش فایده بودن یه خواهر و برادردرمچکنارش تو ضیح بدین ...بچه گریه میکنه بزارید گریه کنید ببینید چه واکنشی نشون میده بعضی بچه ها کن کم دلشون اروم میشه خودشون میگن مامان بیا اجی گریه میکنه ...
HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
آزمایش کری هم بده بهتر شاید کم خونی که دوستان هم گفتن داره ..خواهرزاده من داشت خیلی لجباز و بداخلاق شده بود بعد که دارو خورد بهترشد ...پیش مشاور کودک برید
HTML • Image URL • Blogger • Friendster • hi5 • MSN • MySpace • Facebook • Wordpress • Google Plus • iGoogle • Hyves
تو این قضیه پدر ش هم باید کمک کنه ..وقتی دخترت شیر میخواد شوهرت و بگو بره با پسرت بازی کنه هواسش و پرت کنه تو برو تو اتاق شیر بده ...به زبان نی نی باهاش حرف بزن ..وقتی کار خوب کرد تشویق ش کن با دست های خواهرش دست بزن و بگو آفرین داداشی