2777
2789

میخواستم برم برای تعیین جنسیت و اینکه قبل اقدام معاینه بشم برای عفونت و کم خونی اینا میدونید چی بهم داد ن ازمایشی ن سونو نه معاینه رفتم داروخونه داروهام گرفتم پشمام ریخت 

چی داده اینا یا پولی هستن یا سهمیه ای

ازاد شو از بند خویش زنجیر را باور نکن💚 اکنون زمان زندگیست تاخیر را باور نکن 💚حرف از هیاهو کم بزن  از اشتی ها دم بزن 💚از دشمنی پرهیز کن شمشیر را باور نکن 💚خود را ضعیف و کم ندان تنها در این عالم ندان💚 تو شاهکار خالقی تحقیر را باور نکن💚 بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش💚 زیبا و زشتش پای تو تحقیر را باور نکن💚 تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی💚 از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن 💚خالق تو را شاد افرید ازاد ازاد افرید💚پرواز کن تا ارزو زنجیر را باور نکن 💚از گرگ بودن دم نزن انسانم‌گاهی ارزوست 💚ما از خودی زخم میخوریم بند نفس یک تارموست💚 تو از جنس ما نیستی یک شب به فقرم سر بزن 💚مظلوم گر گشنه بود تیری خورد بر قلب من 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبلش پرس و جو میکردی میرفتی یه دکتر خوب دیگه

خدایااا کوچولوی توراهیم رو به تو میسپارم😍خودت به سلامتی برسونش به دستم👶♥️دختر قشنگم خوش اومدی به زندگیمون قول میدم واست بهترین مامان دنیا بشم توام قول بده که به خدا بگی که"خداایا منو صحیح و سالم بذار توبغل مامانم"منتظرتم💖💗👩‍👧👧

شاید فقط گفتی تعیین جنسیت

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

من یبار رفتم گفتم من پریودم حدود ۲۵ روز عقب افتاده گفت مجردی گفتم آره گفت پس پریود رو میخوای چکار برو پی کارت!!!

گفتم شاید از تروئید باشه شاید کیست باشه برگشت بیخیال گفت اونا دیگه به خودت بستگی داره یه آزمایش بده و سونو گفتم خب بنویسید بی زحمت بلند شد گفت شیفتم تموم شده بدید به همکارم بنویسه برگااام ریخته بودد😐😐😐

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  

دکترا که تا چیزی بگی میگن معاینه چطوره که این دکتر نگفته

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
شاید فقط گفتی تعیین جنسیت

گفتم شوهرم قرص اعصاب میخوره مشکلی نداره یا نه  من سر بچم ویار شدید دارم عفونت دارم. گفتم میخوام  تعیین جنسیت  هم برام برنامه غذایی بنویس گفتم میخوام دوقلو باردار بشم.