2821
2789
عنوان

شپش🥺☹️

165 بازدید | 19 پست

من دوهفته قبل فهمیدم متاسفانه از بچه مهمون گرفتم. لوسیون پریم زدم یکبار همون روز ویکبار هم دقیقا هشت روز بعد همین پنجشنبه گذشته امروز سرم وحشتناک میخارید با شونه دندونه ریز. شونه کردم چیزی نبود اخرسر روغن رزماری زدم شونه کردم بعد حمام هم با اسفندی که داخل اب جوشیده بود موهامو ابکشی کردم دیگه اب هم نریختم بنظرتون فایده داره 

کل وسیله هامم با آب داغ شستم بخدا وسواس گرفتم نمیدونم دیگه چیکار کنم

فقط شونه فلزي ريز مخصوص شپش

قبلش بزار نيم ساعت موهات توي روغن زيتون بمونه 

بعد شونه كن 

هر بارم كه شونه كردي ، زير اب بگير كه شپش هاش برن و توي شونه نمونه 

اگر درمان نشدي تف كن توي صورت من

موهام تا كمرم بود ، درست شد اينجوري 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا بده من یک سال پیش گرفتم موهامو کوتاه کردم😔هررروز با شونه دندون ریز موهامو میزدم شامپو گرفتیم 

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️

مام شپش گرفتیم دوسه سال پیش

ببین از شب موهاتو حسابی چرب کن بعد پلاستیک سرت کن و روسری بخاب تا صب

صب برو تو افتاب موهاتو با شونه ریزا شونه کن

یه شامپو مخصوصم داره از داروخونه بگیر اسمش یادم نیس

شونه مخصوص شپش هم بگیر فلزی و دندونه ریززززز

اون شامپو رو که دوسه بار سر کنی اوکیه میشه

و همه چیزهایی که از وقتی شپش گرفتی و با اب داغغغ بشور

تموم میشه به امید خدا

همه راها رو امتحان کردم دکتر نفت گازوئیل پودر حشره کش اسپند همه چی. راهش فقط نرم کننده هست شامپو.خالی میکنی رو سرت تو حموم 5دیقه شونه بزن بعد بگیر زیر آب شونه بزن دو بار فقط بکن برو دعام کن.سرتم پایین بگیر موهات پایین باشه هی شونه کن

این روغن موغنا زیاد جوابگو نیستن فقط محلول ضد شپشا خصوصا اگه شپشات زیاد نیس همون محلول کافیه اگه هم زیاده روغن زیتون بزن با شونه شپش بکش ،سس مایونز هم خوبه ولی همون محلول کار اصلیه رو میکنه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
واقعا بده من یک سال پیش گرفتم موهامو کوتاه کردم😔هررروز با شونه دندون ریز موهامو میزدم شامپو گرفتیم& ...

انقد موهامو بادندونه ریز شونه کردم موبرام نمونده بخدا 

همه راها رو امتحان کردم دکتر نفت گازوئیل پودر حشره کش اسپند همه چی. راهش فقط نرم کننده هست شامپو.خال ...

من میخام سس مایونز و امتحان کنم 😐🤦نزدیک دو هفته هست سرم شپش گرفته و با شونه هر روز شونه میکنم ولی تو سایت میگفتن سس مایونز هم خوبه ..

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/
تنها راه درمانش‌اینه رو سرت به اندازه چند ساعت سوس مایونز بزنی من برای دخترم‌زدم‌الان‌۵ سال اثری اذش ...

واقعا جواب گرفتین من میخام امتحان کنم ..چند ساعت گذاشتین بمونه رو سر دخترتون؟

چࢪا مث خودتون ࢪفتاࢪ میکنم بہتون بࢪ میخوࢪہ?¿:/