2777
2789

اعصاب بچه داري؟

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو تا بسه بگو خدا بده برکت سومی بیاد ناخواسته  باید عشقتو بین سه تا تقسیم کنی یکی شون این وسط اذیت میشه اون وسطی 

اولی ک عزیز دردونه ست 

سومی هم ته تغاری 

دومی میشه نخودی خونه

سومی خیلی خیلی خیلی شیرینه😍😍😍😍، اصلا یه چیزی میگم یه چیزی می‌شنوی ، از من می‌شنوی بیار، اصلا دوست نداری بزرگ شه، قدر لحظه لحظه گریه ها شو، اوغون اوغونشو میدونی، دیدی آدم عجله داره اولی رو زود بزرگ کنه؟ سومی رو نمی‌خوای بزرگ شه،دوست داری همون جوری کوچولو و خوشمزه بمونه، من چهارمیم تو راهه ، نمی‌دونم چهارمی چقد خوشمزه میشه😍😍

سر بچه سوم آدم دیگه استرس نداره، بابت گریه هاش، دل درداش، نگران نمیشه ، چون دوبار این مسیر رو تجربه کرده  

البته اگه بچه هات کوچیک باشند و کمک نباشن  اولش که به دنیا میاد یکم سخت میشه چون کار خونه زیاد میشع، ولی مهم نیست، میگذره و یه خونه شاد و صمیمی به جا میمونه 

مادرم با افتخار🥰، تمام وقت😍😍😍