2777
2789
عنوان

مرگ دختر جوان

| مشاهده متن کامل بحث + 3748 بازدید | 46 پست
💔😢🖤🖤

😔😔

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدا بیامرزش

خدا صبر بده به خونواده هاشون 

چجوری تحمل کنن خدایا

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

نوه عمه من از پشت بوم پرت میشه  دختر ۱۴ ساله از دست رفت  تموم بدنم هنوز یخه از شوک این خ ...

خدارحمتش کنه گلم  

ازاشناهای ماپسرش 8سالش بودک لباس مردعنکبوتی رو میپوشه وب امیداینکه پرواز می‌کنه ازپنجره آپارتمان 6طبقه خودشومیندازه پایین ودرجاتموم می‌کنه مادرشم آشپزخونه بوده یهومیبینه سروصداهمه جاروبرداشت😔

Dunyada olumden baskasi yalan
فشارش افتاده بود و بعد هم رسوند دکتر افت فشار و ضربان  دراخر مردن

وای خدارحمتش کنه عزیزم بی دلیل فشارش افتاده یهویی؟ یا اتفاقی افتاده

بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🌱💚🌈 اللهم عجل لولیک الفرج . 

مرگ چقد نزدیکه خدایا

یه پسره تو محل ما بود بنده خدا هرروز از کوچه ما رد میشد بینیش هم عمل کرده بود چسب داشت

من همیشه میگفتم آخه تو میخواستی چیکار عمل میکردی اون پولو میدادی من عمل میکردم

چند روز پیش دیدم اعلامیشو زدن چقد ناراحت شدم تا چند روز تو فکرم بود میگن خانوادش میرن شهرستان این تو خونه تنها بوده یهو ایست قلبی میکنه سه روز بوده فوت شده بوده تو خونه باد کرده بوده 😔 دوستش میره دم درشون چون گوشیشو جواب نمیداده یهو میبینه یه بوی بدی میاد میگه شاید اینم رفته شهرستان و در یخچالشون باز مونده مرغ و گوشت خراب شده از بالای در میره داخل میبینه طرف به طرز فجیعی فوت کرده غش میکنه

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

فشارش افتاده بود و بعد هم رسوند دکتر افت فشار و ضربان  دراخر مردن

دوست منم تو سن پایین همینجوری فوت کرد

خداوند به خانوادشون صبر بده

فقط 25 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَلّهُمّ عَجّل لِوَلیکَ الفَرَج
خدارحمتش کنه گلم   ازاشناهای ماپسرش 8سالش بودم لباس مردعنکبوتی رو میپوشه وب امیداینکه پرواز می ...

آخخخخ بمیرم من واس اون مادر 

از ظهری ک بهم خبر دادن شل شدم افتادم یه گوشه 

پاهام یخ زده 

این بنده خدا تک دختر بود

انقد زیبا انقد خوش هیکل

تموم دنیای پدرش 

هنوز علت پرت شدنش مشخص نیست حتی

ادم این چیزارو میبینه بیشتر میفهمه دنیا چقد پوچه

مادرش نابود شد

بمیرم واس دل مادراشون