2777
2789
عنوان

کسایی که نهایی دارن بیان

90 بازدید | 15 پست

دوستان سلام🥲

میخواستم راجبه درسایه چرتو پرته سلامت بهداشتو هویت بپرسم چجوریه؟سختن؟من اصلا لای این کتابارم باز نکرده الانم اصلا دوست ندارم این چرتو پرتارو بخونم میتونم تو اون تایمی که خودشون برا نهایی مشخص کردن جمعشون کنم نمره خوب بگیرم یا ن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو روز بعنی یه روزش که بعد امتحان میای با فرداش

من میترسم حالا این درسا که مهم نیستن رو خراب کنم😐🤦

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
بچه ها شما به چه روشی این درسا رو میخونید هر کی میدونه بگه

والا منم نمیدونم باید چجوری بخونم ولی احتمالا نمونه سوال دانلود کنم خط به خط بخونم جوابارو پیدا کنم

دقیقااا اخه من اصلا نمیدونم راجبه سختی اسونیشون چون حتی یه خطم ازش نخوندم تاحالا

نه سخت نیست 

فقط همون که خودت گفتی

خیلی چرته🤣 

ولی اون درسایی که جنبه زیست شناسی داره مهمه 

ما کاشفان کوچه های بن بستیم،حرف های خسته ای داریم،خدایا این بار پیامبری بفرست که تنها گوش کند....         دِت کورد❤️
منم عقبم والا ولی از فردا باید بندازم تو برنامم

من ۲۰ اردیبهشت شبه نهایی تموم میشه بهد تا ۳۱ اردیبهشت باید سلامت رو بخونم که ۶ درس عقبم و بقیه درسا که از هرکدوم سه چهار تا عقبم و اصلأ خوندنم نمیاد

من بهترینم و بهترین هارو رقم میزنم 🌱🌿 

نه عزیزم اصلا همچین فکری نکن

منم دی ماه این کارو انجام دادم و بخاطر همین نمره سلامتم رو ب زور تونستم برسونم ب ۱۲ ...

کتاب حجیمیه و یه سری مطالبش واقعا شبیه به همه باید چندروز وقت بذاری براش.. حداقل باید نصفشو الان بخونی

بعدم دی ماه سطح سوالات سلامت از همه دروس سختتر بود امتحانشو دانلود کن خودت ببین. در حد کنکور بود😐😂