2777
2789
..... منظره بسیار زیبا و خوبی داشت وبرف ها تازه آب شده بودند و رود خانه پر اب شده بود.مردم زیادی گروه گروه یا خانوادگی برای پیاده روی اومده بودند تا از هوای لطیف و خنک بهاری و صدای رودخانه نیمه خروشان استفاده کنند. در طول راه سطل زباله گذاشته شده بود و خیلی راه ها کثیف نبود. ولی هنوز دستمال های کاغذی استفاده شده روی زمین پیدا می شد. گروه ما برای استراحت کمی توقف کردند و برای تجدید قوا میوه خوردند. و پوستش رو کنار رودخانه پرتاب کردند.بهشون به شدت تذکر دادم که به امید پوسیده شدن پوست میوه اون ها رو در طبیعت رها نکنند چون اولا مدت شش ماه طول می کشه تا پوسیده بشن،ثانیا منظره ای زشتی رو برای رهگذر ها ایجاد می کنه. افراد گروه که آدم های آگاهی بودند حرف من رو قبول کردند و پوست های میوه رو دفن کردند.
   💝اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💝

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من خودم از حامیان محیط زیستم متنفرم از کسایی که آشغال میریزن و حرص زیادی میخورم از کارهای اینجور افراد...اما شما خیلی بامزه نوشتی عزیزم
ایرانمون پر میشه از امید هر کوچه ای پر میشه از آواز...قفس یه روزی میشکنه آخر پرنده توی خونشه پرواز✌
گل بانو آخه دقیقا همین جوری به افراد گروه گفتم همین طور پوست موز رو می ریختن کنار رود خونه بهشون گفتم به امید پوسیده شدن اینا رو نریزید تو طبیعت. اونا هم خیلی حرف گوش کن بودن سریع اشغال میوه ها رو دفن کردن.
دقیقا گل بانو! البته خودشون اهل کوه بودن و دقت داشتن اشغال غیر خوراکی ریخته نشه ولی در این مورد فکر می کردن باقی مونده خوراکی در طبیعت پوسیده می شه و متوجه نبودن که باید اشغال خوراکی رو دفن کنن.