2777
2789
عنوان

بنظرتون چطور تهدیدش کنم

108 بازدید | 6 پست

یه پسره که قاچاقی رفته لندن و پناهنده شده و مسیحی شده 

همینجوری الکی رفته بود و زبان بلد نبود. من معلم زبانم و یروزی پیام داد گفت میخام بیام کلاس، من کلاس گرفتم براش و بعد از جلسه اول التماس کرد. که پول ندارم و تازه اومدم و بیچاره شدم قول میدم کار گیرم اومد پرداخت کنم و فلان. اول قبول نکردم بعدش دلم براش سوخت گفتم باشه. چند جلسه گذشت دیدم داره تیک میزنه و مدام بحث رو به بیراهه میکشه 

کلاس رو کنسل کردم. دیوونع شده بود کاملا اونجا. حالات روانی طبیعی نداشت. با اکانت های مختلف مدام زنگ میزد گاهی اوقات میشد در پنج دقیقه بیست بار زنگ میزد. پیامای چرت و پرت میداد. منم بلاک کردم. 

بعدش شروع کرد به تهدید کردن میگفت عکسای پروفایلاتو برداشتم و میزارم اینستا و این ور اون ور میگم تو نقطه چین هستی و یکاری میکنم تو دانشگاهتون پدرتو در بیارن و ازین قبیل حرفا 

حالا یه پیج فیک با یه اسم دیگه ای زده عکسای منو که رو پروفم بودع یکی یکی میزاره اون روز یکی از دوستام دیده بود اومد بهم گفت 

حالا چکار کنم 

تنها چیزی که میدونم اسمشع و فامیلش البته اسمی کع ایران داشت و شهرشون و اسم و ادرس مغازه اش که ایران داشت 

حالا چکار کنم بترسه

اون داره کاری میکنه ، که تو بترسی و ی کاری کنی

نترس   اون مریضه . ط 

.

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

عین خیالت هم نباشه عکس پروفایل که لخت نیستی پلیس فتا هم البته مال جرایم اینترنتی میخوای از یه نفر که می‌دونه چطور شکایت کنی ازش ولی در کل کاری نمیتونه بکنه که بترسی فقط زر زر می کنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی اصلا نترسم؟  میگه کاری میکنم پسرای دانشگاتون بیان سراغت و فلان

کسی ک میتونه کاری کنه  ؛نمیگه 

نه عزیزم هیییچ کاری نمیکنه 

نه پیامش بده نه زنگ نه بفرست کسیو ...  هیچ انگار نیست

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر