2777
2789
عنوان

بنظرتون چطور تهدیدش کنم

148 بازدید | 16 پست

یه پسره که قاچاقی رفته لندن و پناهنده شده و مسیحی شده 

همینجوری الکی رفته بود و زبان بلد نبود. من معلم زبانم و یروزی پیام داد گفت میخام بیام کلاس، من کلاس گرفتم براش و بعد از جلسه اول التماس کرد. که پول ندارم و تازه اومدم و بیچاره شدم قول میدم کار گیرم اومد پرداخت کنم و فلان. اول قبول نکردم بعدش دلم براش سوخت گفتم باشه. چند جلسه گذشت دیدم داره تیک میزنه و مدام بحث رو به بیراهه میکشه 

کلاس رو کنسل کردم. دیوونع شده بود کاملا اونجا. حالات روانی طبیعی نداشت. با اکانت های مختلف مدام زنگ میزد گاهی اوقات میشد در پنج دقیقه بیست بار زنگ میزد. پیامای چرت و پرت میداد. منم بلاک کردم. 

بعدش شروع کرد به تهدید کردن میگفت عکسای پروفایلاتو برداشتم و میزارم اینستا و این ور اون ور میگم تو نقطه چین هستی و یکاری میکنم تو دانشگاهتون پدرتو در بیارن و ازین قبیل حرفا 

حالا یه پیج فیک با یه اسم دیگه ای زده عکسای منو که رو پروفم بودع یکی یکی میزاره اون روز یکی از دوستام دیده بود اومد بهم گفت 

حالا چکار کنم 

تنها چیزی که میدونم اسمشع و فامیلش البته اسمی کع ایران داشت و شهرشون و اسم و ادرس مغازه اش که ایران داشت 

حالا چکار کنم بترسه

سلام بهترین راه قانون و شکایت قانونی است 🌹

زراعت در زمين هموار مى رويد، نه بر سنگ سخت و چنين است كه حكمت، در دل هاى متواضع جاى مى گيرد نه در دل هاى متكبر. خداوند متعال، تواضع را وسيله عقل و تكبر را وسيله جهل قرار داده است.🌹🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای 

یاد چن وقت پیشا افتادم که با یه پسره ای آشنا شدم و قرار شد برم تو محل کارش شاغل شم یه فرم استخدام هم پر کردم و دیگه خودتون میدونین فرم استخدام از آدم چی میخواد ؟کد ملی و شماره تماس و آدرس و...

اخرشم نشد و نرفتم اونجا کار کنم با پسره هم کات کردم الان همش نگرانم نکنه با اون اطلاعات کاری انجام بده ؟

لطفا امضام رو بخونید !!!!!!!!!!خب هر کاربری اخلاق خاص خودش رو داره به شخصه آدمی هستم که اصلا خوشم نمیاد وقتی بحث جدیه اون وسط چن تا کاربر بیان مسخره بازی دربیارن و به طنز ببندن همه چیز رو!فک کنم خودتون قبول داشته باشید تو هرموقعیتی نباید هر رفتاری کرد!اگه میدونید که اوکی اگه نمیدونید دیر نیست برا دونستنش🙂!من اینجا بیشتر برای راهنمایی شدن میام!دوست دارم کاربر ها تو تاپیک هام نظرات ارزشمندی بدن که بعد ها برای بقیه هم مفید باشه(نه این که حرف های بی اساس و نسنجیده و صرفا برا تفریح و شوخی بزنن)....لطفا تو تاپیکم سوالات سطحی و پیش پا افتاده نپرسید

از طریق خانوادش نمی تونی کاری کنی 

صد در صد ترد شده 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        
اونورم رفته بازدس ازسرت برنمیداره؟!  باهاش رابطه داشتی؟

نه بخدا 

خودش خیلی گیر میداد اما من اصلا بحث بی ربط باهاش نداشتم. میگع هزینه پرینت اینجا خیلی بالا بوده و خرج گذاشتی رو دستم اینهمه هزینه پرینت دادم و فلان، البته بهونشه. 

[QUOTE=289665446]خب اون لندنه خارج از کشوره چطورمیخان پدرشو در بیارن؟ [/QUOTEببین چاره ای جز شکایت نداری قانون راهشوخوب بلده توکاری نداشته باش. 

یاهم خططتوعوض کن بذارگم شه بره اون ک قرارنیس دیگه برگرده چون پاش گیره

Dunyada olumden baskasi yalan
خب اون لندنه خارج از کشوره چطورمیخان پدرشو در بیارن؟  

با اینترپل 

پایبند به قوانین سایت مخصوصا بند ۱۰ هستم .                 هدف از عضویت جامعه شناسی و تحلیل فرهنگی می باشد .      اگه حضورم در تاپیکی به نظرتون مناسب نبود یه گوش زد بدین تاپیک رو ترک میکنم نیازی به گزارش دادن نیست .        ممنون که امضامو خوندین .                        

مگه عکس پروفایلت چی بوده که داره سو استفاده میکنه ؟

مگه عکس پروفایلت چی بوده که داره سو استفاده میکنه ؟

عکسای عادی بوده اما هی میزاره تو اینستا و چرت و پرت زیرش مینویسه، به فالوور های من یا بچهای دانشگاه درخواست فالو میده که فک کنن منم و....