2777
2789
عنوان

شما جای من بودید واکنشتون به شوهرتون چی بو😔د

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 76 پست
عزیزم اگه قبلیو بخونی این خواهرش فتنه بدی تو زندگیمون انداخت از اوناس که می ره داستان درست میکنه ما ...

بالاخره خواهرش بوده یه زنگ زده نمیخواد ایقد بزرگش کنی خونه از دستت در بره خواهرش میاد جبران میکنه؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
این بچه بازیا چیه...؟! لج بازی ک کنی خودت آسیب میبینی چندبار بهت زنگ زده خودت خودتو زدی ب برق... ...

عزیزم من فقط می خام جواب بده اما همه ش سربالا

حداقل توجیهم کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم به نظر من شوهرت نمیتونه رابطه اش رو به خاطر شما با خواهری که 30 سال باهاش زندگی کرده قطع کنه

اون بهترین کار ممکن رو کرده به نظرم

رابطه اش رو حفظ کرده به شما هم چیزی نگفته که اعصابت بهم نریزه

لجبازی نکن

خوب میدونسته بهت بگه ناراحت میشی میخواسته با این کار شما رو ناراحت نکنه

زندگی ات خیلی مهم تر از این حرفاست

پاشو لباسات رو بپوش باهاش قرار بذار برو بشینید یه جایی حرف بزن، گریه کن، خودت رو تخلیه کن ولی قهر نمون

هیچ وقت هم مردا رو تهدید نکنید به نظرم

مردا خیلی ساده ان به سادگی دور از جون آقایون شما خر میشن

وقتی رگ خوابشون رو مادر و خواهرش میتونن بگیرن شما هم میتونی

مثلاً خیلی ببخشید ولی رگ خواب شوهر من رابطه است، 95% مردا هم همینن، دیدید بعد از رابطه چقدر مهربون و حرف گوش کنن

من همیشه قبل از اینکه بریم پیش خانواده اش باهاش رابطه دارم و بعدش خودمو لوس میکنم

لجبازی نکن رگ خوابش رو پیدا کن

عزیزم به نظر من شوهرت نمیتونه رابطه اش رو به خاطر شما با خواهری که 30 سال باهاش زندگی کرده قطع کنه ...

رگ خوابش دستمه اونم رابطه رو دوس داره اما کلا خیلی می خاد بهم محبت کنه ولی گفتم من پنهونکاری بی اعتمادم می کنه من با حرف زدن با خواهرش مشکل ندارم می گم عمدی پنهانی حرف نزن گاهی پیش می آد کنار هم تیستیم اما اینکه همه ش بیرون خونه من و پیش خوارت خراب می کنی که بگه یواشکی زنگ می زنی

عزیزم من فقط می خام جواب بده اما همه ش سربالا حداقل توجیهم کنه

آره بیاد بگه گوه خوردم غلط کردم راضی میشی  آخه چه توجیهی مثلا مادرش بگه زنت طلاق بده وگرنه شیرم حلالت نمیکنم اونم بگه چشم خوبه؟خب خواهرشه تو حق داری نبینیش وباهاش حرف نزنی ولی حق نداری همسرت رو محروم کنی واونم اطاعت کنه چون تو گفتی

لره بیاد بگه گوه خوردم غلط کردم راضی میشی   آخه چه توجیهی مثلا مادرش بگه زنت طلاق بده وگرنه شی ...

واینکه خوبه که نمیگه زنگ زدم دلم خواسته به تو چه هر روز زنگ میزنم البته باسختگیریت بعیدمیدونم ۴روزدیگه این حرفا نشنوی

کش نده خواهر به نفعت نیس

لره بیاد بگه گوه خوردم غلط کردم راضی میشی   آخه چه توجیهی مثلا مادرش بگه زنت طلاق بده وگرنه شی ...

قربونت برم میگم فقط توجیهم کن چرا همه ش پنهانی و باعث می شی اون بفهمه با من روراست نیستی

رگ خوابش دستمه اونم رابطه رو دوس داره اما کلا خیلی می خاد بهم محبت کنه ولی گفتم من پنهونکاری بی اعتم ...

تمومش کن، کشش نده

این جور لجبازی ها و حرفها وقتی ادامه پیدا کنه، 10 بار طرف میاد سراغت منت کشی میکنه

دفعه یازدهم نمیاد، دیگه براش عادی میشه، نکن عزیزم

لجبازی با زندگیت نکن، شوهرت خوبه، 1000 تا حسن دیگه داره، اینو هم تو زندگی با هم کم کم یادش میدی

واینکه خوبه که نمیگه زنگ زدم دلم خواسته به تو چه هر روز زنگ میزنم البته باسختگیریت بعیدمیدونم ۴روزدی ...

نمی دونم منظورمو نرسوندم یا واقعا راست می گید 

اما آروم نمی شم

فکر می کنم اگه برگردم کوچیک می شم

البته گفت بلاکش می کنم ولی فکر می کنم می خاد پنهان کنه

قربونت برم میگم فقط توجیهم کن چرا همه ش پنهانی و باعث می شی اون بفهمه با من روراست نیستی

مگه میره میگه زنم نمیفهمه؟

لابد واکنشت میدونه که پنهون کرده

نمی دونم منظورمو نرسوندم یا واقعا راست می گید  اما آروم نمی شم فکر می کنم اگه برگردم کوچیک می ...

فقط میدونم داری زندگیت زهر میکنی