2777
2789
عنوان

شما جای من بودید واکنشتون به شوهرتون چی بو😔د

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 76 پست
مگه میره میگه زنم نمیفهمه؟ لابد واکنشت میدونه که پنهون کرده

نه بخدا گفتم ازادی واقعا هم ازاده من حتی می رم خودمو تو اشپز خونه سرگرم می کنم که راحت صحبت کنه ولی توقع ندارم عمدی بیرون

من سینگلم ولی اگه جای تو بودم دیگه شبا حالش میگرفتم بهش نمیدادم تا ادب بشه  ببخشید بی ادبما

از نظر روانشناسی بدترین نوع تنبیه که به ضرر خود فرد هس نه طرف مقابلش همین هس که شما گفتید از این بعد یه مقدار مطالعه کنید بعد مشاوره بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بخدا گفتم ازادی واقعا هم ازاده من حتی می رم خودمو تو اشپز خونه سرگرم می کنم که راحت صحبت کنه ولی ...

شایدحرف خصوصی بوده سخته برا ما خانمها ولی طبیعیه که حرف خصوصی داشته باشه هرکس

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
از نظر روانشناسی بدترین نوع تنبیه که به ضرر خود فرد هس نه طرف مقابلش همین هس که شما گفتید از این بعد ...

بعد تازه فکر ازدواج و مشاوره دادن به متاهلا

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
شایدحرف خصوصی بوده سخته برا ما خانمها ولی طبیعیه که حرف خصوصی داشته باشه هرکس

حرف خصوصز خواهرش فقط فتنه س باورت میشه همین تماس اخرش باعث کدورت بین شوهرم و چند تا از فامیلا شد

نمی دونم منظورمو نرسوندم یا واقعا راست می گید  اما آروم نمی شم فکر می کنم اگه برگردم کوچیک می ...

نه کوچیک نمیشی

بهش بگو من دیگه به رابطه خواهر و برادری شما کاری ندارم

ولی تو خونه باهاش حرف بزن

بلاکش نکن

ولی وقتی باهاش حرف میزنی به من بگو

من اینجوری آروم میشم

نه کوچیک نمیشی بهش بگو من دیگه به رابطه خواهر و برادری شما کاری ندارم ولی تو خونه باهاش حرف بزن ب ...

اخه یه شرطی باهاش گذاشتم می ترسم اونو انجام نده دیگه حنام میشش رنگی نداشته باشه

اخه یه شرطی باهاش گذاشتم می ترسم اونو انجام نده دیگه حنام میشش رنگی نداشته باشه

ببین زندگی اینقدر شرطی نیست

نه عزیزم

این حرفا نیست

زندگیت رو 1 هفته بدون شوهرت تصور کن، ببین ارزشش رو داره؟

شوهرت 1000 تا خصوصیت خوب داره

ول کن تو رو خدا

هیچ وقت هم قهر نکن نرو خونه بابات، مشکلت اینقدر حاد نیست که از خونت بری

محکم باش و زندگیت رو حفظ کن

ببین زندگی اینقدر شرطی نیست نه عزیزم این حرفا نیست زندگیت رو 1 هفته بدون شوهرت تصور کن، ببین ارزش ...

اخه می دونی این خواهر شوهرم تهمت بدی به من زد ۶ ماه ما با دیگرا جنگ و دعوا داشتیم از دهن یکی دیگه گفته بود بعد مشخص شد خودش داستان ساخته 

حالا به شوهرم گفتم باید بهش چیز بگی که پشت من حرف زد 

نه اینکه این همه مدت ما رو به جون هم انداخت و زندگیمون و زهر کرد اونم میگه مستقیم بهش نمی گم بلاکش می کنم

اخه می دونی این خواهر شوهرم تهمت بدی به من زد ۶ ماه ما با دیگرا جنگ و دعوا داشتیم از دهن یکی دیگه گف ...

ولش کن، شوهرت که به تو چیزی نمیگه

اینکه خواهرشوهرت خوشحالی تو رو ببینه بیشتر میسوزه 

پس خوشحال باش در کنار شوهرت

ولش کن، شوهرت که به تو چیزی نمیگه اینکه خواهرشوهرت خوشحالی تو رو ببینه بیشتر میسوزه  پس خوشحا ...

تو بودی اگه این شرط و گذاشته بودی و عمل نمیکرد بر می گشتی فکر نمی کنی دوستت نداشته که ازت حمایت نکرده

چرا همه تون اینجوری می گید

چون واقعا زشته این رفتار..همه خواهر شوهر ا و عروس ها ایشون تو ی جوی نمیره و حتی مادر شوهر و عروس برا چی باید با خواهرش حرف نزنه اگر ب تو‌هم می‌گفت باشون حرف نزن چی