2777
2789

دعوا کردیم تاپیک قبلی هست سر تماس پنهانی با خواهرش

حالا ما چند روزه دنبال خونه ایم قرار بو  امروز یه خونه ببینیم که دیشب دعوا شد حالا امروز رنگ زده بریم خونه ببینیم گفتم تا جواب کار دیروزتو ندی نمیام بلاک هم کردم اومد در خونه راهش ندادم

حالا می گه می خام برم خونه رو ببینم گفتم خونه ای که تو ببینی من نمیام گفت باشه برم ببینم

بعد زنگ زده (بلاک بود دیدم خودم بهش زدم) که پسندیدم قولنامه ش کنیم گفتم تنهایی دیگه گفت اره گفتم من پا تو خونه نمیذارم گفت حالا جور کن من برم قولنامه کنم اخه من با صاحبخونه صحبت کرده بودم

حالا بهش گفتم برو بنویس اگه پشت گوشتو دیدی منم دیدی

چون می دونست من تو هر خونه ای نمی رم

خونه ش خوبه اما من انتخاب نکردم 

حالا اگه جای من بودی  چکار می کردید

عوض اینکه کار اشتباه قبلیشو جبداک کنه بدترش کرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ヾ(˙❥˙)ノواقعا بچه اے گلم کاش یه کم عاقلانه تࢪ رفتاࢪ کنے

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 
عزيزم وقتي ازدواج ميكنيم طرف مقابل رو نميخريم كه شايد با خواهرش حرف خصوصي داشتن همونطور كه شما و خوا ...

نه عزیزم چند بار از هم قول گرفتیم پنهانکاری نکنیم

حتی اون از من توقع داره هنه حرفها رو بگم

من به قولم عمل کروم اون نه

مشکتون اینه همیشه فک میکنین بایدد همچی طبق نظرو خواسته شما باشه نمیدونم باخودتون میگین چون من زنش شدم خیلی طلف بزرگی کردمو اون باید تااخر عمر جای زندگی بردگی کنه 

امثال شماها میتونین تو زندگی ادم نقش تاوان گناهو داشته باشین ی مشت ادم از خود راضی