2777
2789
عنوان

شما جای من بودید واکنشتون به شوهرتون چی بو😔د

| مشاهده متن کامل بحث + 880 بازدید | 76 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بچه ولجبازی ببخشید

دلم براشوهرت سوخت این بچه بازیا چیه میکنی مگه قراره ازت اجازه بگیره برا تماس با خواهرش؟

پنهونی داریم تا پنهونی اینکه اسمش پنهونی نیس عزیزم  

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
چه بچه ولجبازی ببخشید دلم براشوهرت سوخت این بچه بازیا چیه میکنی مگه قراره ازت اجازه بگیره برا تماس ...

عزیزم اگه قبلیو بخونی این خواهرش فتنه بدی تو زندگیمون انداخت از اوناس که می ره داستان درست میکنه ما ۶ ناه به خاطر فتنه خوارش با همه درگیر شدیم

من از اول مثل شما رفتار نمیکردم که کار به اینجا بکشه مردی پنهان کاری میکنه یا دروغ میگه که زنش د ...

من خیلی رو راست بودم پنهانکاریش گفت بخاطر ترسه اما بعد گفت تو که باهام کاری نداری پنهان نمی کنم منم گفتم اگر قول نمی دادی توقع نداشتم

نظر مو نپرسید چون من شماره صاحبخونه رو داشتم گفت شب قبلش گفت بیا بریم ببینیم گفتم من نمیام

خودت نرفتی اون مقصرنیس که میگی نظرمن نخواست خودت نخواستی نظربدی دیگه لابد دیده خونه خوبه گفته از دستش ندیم وبه همین بهانه باهات آشتی کنه

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار