2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی فکره😫😒

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 61 پست
همه چیز درست میشه ان شا الله شوهرت سرعقل میاد انقدرخودتو اذیت نکن♡♡♡♡♡♡♡♡

ان‌شاءالله عزیزم‌توهم دعا کن واسم

یه وقتایی یه حرفایی میزنه بهش عاقلیش افتخار میکنم یه وقتایی هم‌مثل الان اینکارو میکنه میمونم که عقل داره یا نه

حالاا اگه بهش بگم میگه تو نمیدونی داداشم‌کلی واسه من زحمت کشیده اگه بخواد من خونمو هم دودستی تقدیمش میکنم پول که چیزی نیست و... 

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
ان‌شاءالله عزیزم‌توهم دعا کن واسم یه وقتایی یه حرفایی میزنه بهش عاقلیش افتخار میکنم یه وقتایی هم‌مث ...

بهش بگو درصورتی پول بده ک کمیش توجیبت بمونه.ان شا الله شوهرت هرچه زودتربه این درک برسه ک خونوادش زن و بچه شن نه برادراش ویاهرکسی شوهرمن بعد۱۲سال ب این نتیجه رسید که بعدخدا فقط زنت خواهربرادرا هرکس پی زندگی خودشه. پیرشدم تافهمیدولی همینشم خوبه. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش بگو درصورتی پول بده ک کمیش توجیبت بمونه.ان شا الله شوهرت هرچه زودتربه این درک برسه ک خونوادش زن ...

خداروشکر شوهر شما فهمید بالاخره عزیزم 

ولی شوهر من جونش در میره برای بقیه اولویت آخرش زن و بچش هستن 

الان میخوام زنگ بزنم مشاور تا شوهرم نیومد خونه دعوا نکردم باهاش

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
خداروشکر شوهر شما فهمید بالاخره عزیزم  ولی شوهر من جونش در میره برای بقیه اولویت آخرش زن و بچش ...

آره خوبه زنگ بزن گلم

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

حالا ببین من چی میکشم چیزی هم‌بگم میگه من هرموقع چیزی از داداشم خواستم نه نگفتن حالا یه بار اونا به ...

بزارش تحت فشار پول عمت و بده چه اعصاب خورد کنه عین شوهر خواهره منه از گلوی زن ب

چه میزنن خرج خانواده کنن 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

بزارش تحت فشار پول عمت و بده چه اعصاب خورد کنه عین شوهر خواهره منه از گلوی زن ب چه میزنن خرج خانواد ...

دقیقا

حرص نخور واس بیبی بده مراقب بیبی باش دیگه ام فست فود و سوسیس کالباس نخور 

حتما عزیزم 

آخه خیلی هوس کرده بودم اصلا جوری بود که مطمعن بودم نخورم خواب نمیرم😫ولی همون سری که خوردم دیگه از دلم افتاد اصلا دوست ندارم دیگه

baby کی دنیا میاد؟

تازه دوماهمه عزیزم هنوز تاریخ ندادن بهم احتمالا یا اواخر آذر یا اول دی 

دختر من بهمن دنیا اومد 

عزیزم😍😍خدا حفظش کنه واست گل دخترتو اسمشو چی گذاشتی؟

اسمش خیلی تکه میترسم شناخته بشم ببخشید نمیتونم بگم گلم ان شاله به سلامت بچت و بغل بگیری و فارغ بشی سعی کن حرص نخور رو همه چیه بیبی تاثیر گذاره

بعدشم مردها جون به جونشون کنی یه سری خول بازی دارن الکی ناراحت نکن خودت و 

اسمش خیلی تکه میترسم شناخته بشم ببخشید نمیتونم بگم گلم ان شاله به سلامت بچت و بغل بگیری و فارغ بشی س ...

عیبی نداره عزیزم 

ممنونم از دعای قشنگت♥️