2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی بی فکره😫😒

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 61 پست

شوهرت که بی فکری ولی ابن عمت و برادرشوهرت به ابن پنج تومن ده تومن لنگن واسه خونه که میلیاردیه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
همون اولشوخوندم حالم بد شد 

حالا ببین من چی میکشم

چیزی هم‌بگم میگه من هرموقع چیزی از داداشم خواستم نه نگفتن حالا یه بار اونا به من رو زدن

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولو باید ازش میگرفتی .قسطم نباید میدادی میگفتی برو از همون داداشت بگیر

والا با مامانم و شوهرم رفتیم‌فرش بگیریم اینجور که شوهرم گفت مامانمم گفت خوبه پس پولو بزارین کنار هم بی مول نیستین هم قسط فرشو میدین‌الان‌یه تومنم از اون بیست میلیون نمونده که ما قسط بدیم تازه کلی هم بدهکاریم

من همانم که خود قاتل و خود مقتولم؛                                    من همان مسئله ی ساده ولی مجهولم :)🍃💫
واقعا بی فکره راست میگی

جالبه چیزی هم بهش بگی بهش بر میخوره میگه شما نمیفهمین 

آخه آدم عاقل اینقدر خودشو صفر میکنه که یه تومنم نداشته باشه؟شاید زن باردارت الان مریض شد پول بیمارستان نداره

مجبور شدم از داییم پول قرض کنم بدم به عمم چون میدونستم نیاز داره

من زیاد سر در نیاوردم ک چیشد ولی چشم بازارو کور کردی با شوهر کردنت کارتش باید دست خودت باشه ازین ب ...

والا عزیزم‌چند ماه دست خودم بود تو خرج کردن محتاطه اما کسی ازش پول بخواد نه نمیگه مخصوصا داداشاش میگه نمیتونم وقتی تو کارتم پول دارم بگم ندارم یکی نیست بگه خب اون پول دوا و و دکتر زن باردارته پول قسطاته من الان نوبت دکتر دارم مجبورم نرم تا پولشو پس بدن

کارتشم‌دست خودم بود کسی پول میخواست میگفت کارت بده برم واریز کنم واسش 😐چیزی هم بگی بدش میاد 

رفتارش اعصاب خوردکنه این قرض عمت ازهمه واجبتره بگو برو از برادر یاپدرت بگیر بده سرکوفت بزن بهش توبه ...

مجبور شدم از داییم قرض کردم دادم به عمم چون میدونستم نیاز داره 

خب  بگو چرا به داداشای خودت نمیگفتی ولش کن بحث بدهکاری عمم که شد میگه ندارم الان ولش کن بعدا

برادرشوهرم اینشکلیه خانمش همش میندازدش تو خرج میگه اگه خودش گرفتار نباشه همش پولاشو به باد میده راس ...

حالا خوبه شوهر منم تو خرجه 

ده تومن حقوق گرفتیم ۸ تومن قسط داریم کل پولشو داد به داداشش قسطاشو نداد😒داداششم فکر میکنه پول داره نمیفهمه پول قسطاشو داده به این 

بی فکری شوهرت خیلی بده وقتی شوهرت اینجوریه تو خودت سفت باش میگن چراغی که به خانه رواست به مسجد حرامس ...

عزیزم من چقدر سفت باشم؟چ بخوام چ نخوام اون کار خودشو میکنه پول بخوان ازش حتی شده پول دوا و دکتر منو هم میده بهشون

حالا ببین من چی میکشم چیزی هم‌بگم میگه من هرموقع چیزی از داداشم خواستم نه نگفتن حالا یه بار اونا به ...

بگو حالا برو بگو پول بدن بدهکاریم. 

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

حالا میبینی همون داداشش ب کجاها برسه خودش هیچی انقدر ک بی فکره

یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

والا عزیزم‌چند ماه دست خودم بود تو خرج کردن محتاطه اما کسی ازش پول بخواد نه نمیگه مخصوصا داداشاش میگ ...

خب نزار بره خرج کسی کنه

توام میبینی اینجوری میکنه بگو خواهر مامانم قرض گرفتن بزن به کارت اونا که حداقل یه پولی بمونه براتون

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)
شوهرت که بی فکری ولی ابن عمت و برادرشوهرت به ابن پنج تومن ده تومن لنگن واسه خونه که میلیاردیه

عمم رهن‌نشسته عزیزم صاحب خونه میخواسته قول نامه کنه دوباره ببره بالا پول پیش خونه رو

ولی اون داداشش رو راست میگی دوتا خونه فروخته ۵ میلیارد گیر ۱۵ میلیون پول بود گفت پولم کامل شد میدم الان پولشو دادن کامله ولی هنوز هیچ خبری نیست البته دور از ادب نباشه این داداشش هم خیلی به درد ما خورد کلی از زندگی ما خبر داره نباید انقدر از شوهرم پول بخواد وقتی میدونه اون از زیر سنگ هم که شده پیدا میکنه

ازفامیلای خودت اصلا قرض نگیر

چیکار کنم عزیزم مجبور شدم فقط الان بگین من چی بگم به شوهرم؟؟ دعواش کنم ؟ نصیحتش کنم؟یا اصلاا به روی خودم نیارم

حالا خوبه شوهر منم تو خرجه  ده تومن حقوق گرفتیم ۸ تومن قسط داریم کل پولشو داد به داداشش قسطاشو ...

من بودم‌به داداشش میگفتم این پول قسطا رو نداده ولی خودمو میزدم به اون در که یعنی من نمیدونم داده به تو بهش میگفتم میشه انقد به ما قرض بدین شوهرم پول قرض داده به یکی الان پول قسطای خودمونو نداریم

البته نمیدونم کار درستیه یا نه

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)