یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌 قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕 علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌 قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕 علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
اره منم سینه ندارم🤣😭 ولی چن تا لباس پوشیدم بد نبود خیلی هم ضایع نشد..حتما آستین دار انتخاب میکنم ...
نگو تو رو خدا .... حالا سینه رو میشه یه کارش کنی لباسا کاپ دارن خود ب خود خوب وای میسته... الان لامصب همه ی لباس ها استیناشون توریه ... من از زیر آستین توری دستام عین چوب خشک دیده میشن حتما باید استر داشته باشه که دستم معلوم نشه 😭😭😭 ولی بچه ها میگن میتونی بخری بعد بری استر بزنی .... بنظرت خوب میشه ؟