2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با دوتابچع کوچیک نمیتونم

من حدود 20 روزه دارم میرم 4 کیلو اضافه کردم

منی ک اصلا اشتها نداشتم اشتهام باز شده و میخورم

قدم 158

وزنم 43 بود شدم 47 تو 20 روز

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
چیه وکجادارن

این پودر و قرصا فقط عوارض دارن

بدنگ باد میکنن بعد قطع کردن بادت میخابه

خوشحالم که اینجام و میتونم با آدمای زیادی در ارتباط باشم😊 .. دنیا جای قشنگ تری میشه اگر به آدما صرف نظر از اعتقاد و طرزفکرشون احترام بذاریم👌   قراره یه کالیمبانواز حرفه ای بشم😍🎼عاشق همسرمم💕   علاقمند به روانشناسی، نجوم، و چیزای عجیب غریب و هیجان انگیز😁
لباس عروس چه مدل میخری ؟ من سینه ندارم ....  فک کنم اصلا لباس ها بهم نیاد عق

اره منم سینه ندارم🤣😭

ولی چن تا لباس پوشیدم بد نبود خیلی هم ضایع نشد..حتما آستین دار انتخاب میکنم چون دستام لاغره🥺

من چی بگم که ۴۶ کیوام یک ماه دیگم عروسیمه...البته صورتم گرد و تپلیه همیشه فقط اندامن لاغره

یه کم چاق شوسعی خودتوبکن چون لاغری واسه لباس عروسیت لباس آستین داروپف داری دار لاغریتوکمترنشون میده

من حدود 20 روزه دارم میرم 4 کیلو اضافه کردم منی ک اصلا اشتها نداشتم اشتهام باز شده و میخورم قدم 15 ...

حیف الان نمیتونم برم چون بچهاموکسی نگه نمیداره بایدتلاش کنم توخونه چاق بشم 

اره منم سینه ندارم🤣😭 ولی چن تا لباس پوشیدم بد نبود خیلی هم ضایع نشد..حتما آستین دار انتخاب میکنم ...

نگو تو رو خدا .... حالا سینه رو میشه یه کارش کنی لباسا کاپ دارن خود ب خود خوب وای میسته... الان لامصب همه ی لباس ها استیناشون توریه ... من از زیر آستین توری دستام عین چوب خشک دیده میشن حتما باید استر داشته باشه که دستم معلوم نشه 😭😭😭 ولی بچه ها میگن میتونی بخری بعد بری استر بزنی .... بنظرت خوب میشه ؟

نگو تو رو خدا .... حالا سینه رو میشه یه کارش کنی لباسا کاپ دارن خود ب خود خوب وای میسته... الان لامص ...

من نمیخوام بخرم اجاره میکنم ولی نگران نباش من که چن تا پوشیدم آستیناشون همه پر از نگین و سنگ و ای چیزا بود خیلی دست مشخص نبود...

همه میگن بخوووور 

انگار خودمون نمیدونیم😐

من واقعا نا امید شدم 

قیافم قشنگه ولی چون صورتم پهنه و لاغرررر ،خوشگلیم معلوم نیست 

۴۲ کیلو ام با قد ۱۶۰ 

هرچی میریم جلوتر بیشتر میفهمم ک همه ی زندگیمی