2777
2789
عنوان

برا کسی پیش اومده؟(قبل از بارداری)

172 بازدید | 20 پست

خانوما  من اقدام ب بارداری کردم  دوروز ب پریم هست لکه بینی قهوه ای خیلی کم داشتم و فعلا تموم شده ، بیبی چک هم زدم حاله اومده یعنی باردارم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا باردارم؟ لکه بینی قهوه ای خطرناک نیست؟

اره عزیزم..نه لک لانه گزینی بوده..۳ روز بعد موعدت بتا بده ک مطمعا بشی ۴۸ ساعت بعدش هم تکرار کن باید ۲ برابر شده باشع

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
اره عزیزم..نه لک لانه گزینی بوده..۳ روز بعد موعدت بتا بده ک مطمعا بشی ۴۸ ساعت بعدش هم تکرار کن باید ...

ممنونم عزیزم ، یعنی الان چن وقتم میشه شما میدونی؟ ۲۱ فروردین پری شدم ۲۷فروردین پاک شدم از اوم موقع حساب میشه؟؟؟

ممنونم عزیزم ، یعنی الان چن وقتم میشه شما میدونی؟ ۲۱ فروردین پری شدم ۲۷فروردین پاک شدم از اوم موقع ح ...

اخرای ۲ هفته باید باشه عزیزم تقریبا ۳ هفته

معتقد به تناسخ💫....تو تاپیکای تناسخ تگم کنین....کاربری یازدهم🤯....تاریخ ۶/۳/۱۴۰۲ بیبی چکم مثبت شد برای سلامتی نی نیم دعا کنین😍❤۲۶/۳/۱۴۰۲ صدای قلبشو شنیدم😘😘😘😘😍
مرسی مهربون💗 دعا کن برام خواهشا، قلب جنین تشکیل بشه من قبلا سابقه سقط جنین واسه تشکیل نشدن قلب داشت ...

خواهش گلی❤..چشم حتما..تا چند هفته صبر کرده بودی برای تشکیل قلب؟؟

مرسی مهربون💗 دعا کن برام خواهشا، قلب جنین تشکیل بشه من قبلا سابقه سقط جنین واسه تشکیل نشدن قلب داشت ...

ان شاالله بارداری. به کسی نگو جز همسرت بنظرم اگه باردار بودی. قران بخون یا اگه نمیتونی فقط گوش بده . ختم سوره های مختلف بخون و اصلا استرس نداشته باش. هم برای خودت هم کوچولوت بده. 🌹 

ان شاالله بارداری. به کسی نگو جز همسرت بنظرم اگه باردار بودی. قران بخون یا اگه نمیتونی فقط گوش بده . ...

ممنونم عزیزم، اره دفعه قبل جوگیر شدم ب همه گفتم پشیمونم شدم

تا هشت نه هفته بود تقریبا

دکترت گفت سقط کن؟؟عزیزم دیگه پیش اون دکتر نرو تا ۳ ماه کامل وقت برای تشکیل قلب هست و باید بدونی بچه هایی ک قلبشون دیر تشکیل میشه مغرشون بیشتر رشد میکنه و نابغه هستن

دکترت گفت سقط کن؟؟عزیزم دیگه پیش اون دکتر نرو تا ۳ ماه کامل وقت برای تشکیل قلب هست و باید بدونی بچه ...

دکتر چند تا آمپول پروژسترون برام نوشت هرشب یکی میزدم تا چهار پنج شب آمپول واسه خونه منفی هم داد چون خونم منفیه اسم امپول رو یادم نیست ، بعدش لکه بینیم زیاد شد گفت باید کورتاژ کنی منم بستری شدم و انجام دادم خیلی اذیت شدم خلاصه مخصوصا با امپولا ک بهم نمیساخت دم مرگ رفتم و اومدم