2777
2789
عنوان

ازدواج

58 بازدید | 7 پست

بچه ها من دارم خل میشم ، همش میام نی نی سایت مثلا سرچ میکنم کی بالای ۳۵ ازدواج کرده 😐 کی تنهاست و … 

بنظر شما بالای سی برسی  سخت تره ازدواج واقعا؟

بعد مثلا تو یکی از تاپیکا یک خانوم ۳۳ ساله راجع به خواستگارش میگفت و  نوشته بود “این اقا مسافرت فقط با ننه باباش رفته و خیلی داغونه” 

مگه ادم فقط با پدر مادرش مسافت رفته باشه بده ؟ خیلی بهم ریختم همش فکر میکنم ایندم خیلی ترسناکه 🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هر آدمی ی معیارهای داره. این خانم لابد چون خودش با دوستاش هم مسافرت می‌ره آدمی رو که با خانواده مسافرت بره داغون می‌دونه. شک نکن که تو هر جوری باشی پسرایی که مثل خودت باشن و بپسندنت وجود داره. اصلاً سعی کن با معیارهای دیگران زندگی کنی. جفت تو هم هست فقط باید پیدات کنه تو هم حواست باشه جفتتو رم ندی

هر آدمی ی معیارهای داره. این خانم لابد چون خودش با دوستاش هم مسافرت می‌ره آدمی رو که با خانواده مساف ...

درسته اما برام جالب بود این مورد که عیب باشه از نظر یکی 

دوست داشتم نظر اکثریت رو بدونم ، مسافرت با پدر مادر رفتن واقعا جالب نیست؟ خیلی وقتا پدر مادر دوست دارن بچشونم همراهشون بیاد و اگه نیاد نمیرن و گناه دارن 

خب چرا باید بد باشه؟ 

درسته اما برام جالب بود این مورد که عیب باشه از نظر یکی  دوست داشتم نظر اکثریت رو بدونم ، مساف ...

اصلاً بد نیست. عزیز من خودم پوشیده ولی غیر چادریم. خیلیا بهم میگفتن پسرا یا بی حجاب می‌خوان یا چادری . مثل تو اصلاً خریدار ندارد. من میگفتم درسته که پسرایی که مثل من بپسندن کمن ولی دخترای مثل منم کمن. آخرشم همین شد. با مردی ازدواج کردم که دختر پوشیده میخواست ولی چون تو فامیلاشون چادر معمول نبود ترجیح میداد همسرش چادری نباشه تا اذیت نشه. شک نکن که تو هم هر جور باشی عده ای هستن که بپسندن