2777
2789
عنوان

شما با چقدر حقوق می تونید یه زندگی معمولی ولی نرمال داشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2117 بازدید | 152 پست
چه اصراری داری که نمیشه خیلیا دارن با این حقوق زندگی نرمالی رو میگذرونن .یکیش خوده من با یه بچه هم م ...

عزیزم من خودم کارمندم

خانومم کارمنده

خونه از خودمونه

با ۲تا ماشین

با ۲تا بچه

نمیرسونیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو تهران بدون اجاره خونه با دوتا بچه یه زندگی معمولی ۳۰تا۴۵

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بدون قسط 

با اجاره و این موارد 

در حد ۱۵ من میتونم مدیریت کنم 

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت [اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟                                              [کاربر واحد پشتیبانی قدیم]

خونه و ماشین باشه بدون قسط ۲۰ تومن نرماله با دو تا بچه برامون الانم همینه وضعمون ۲۰ تومن خرج خونه میشه البته چون بچه ها کوچیکن فعلا زیاد تفریح و بیرون و سفر انچنانی نداریم 

عزیزم من خودم کارمندم خانومم کارمنده خونه از خودمونه با ۲تا ماشین با ۲تا بچه نمیرسونیم

خانومت؟

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

عزیزم من خودم کارمندم خانومم کارمنده خونه از خودمونه با ۲تا ماشین با ۲تا بچه نمیرسونیم

ماهم

دانشجو داروسازی_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

خوب ۲ تا بچه داری بچه خرجش زیاده 

بعدشم داخل امضات بزن آقا هستی

دوستان اگه کسی تیپ پلاستی انجام داده لطفا به من اطلاع بده چند تا سوال دارم مرسی

شما مگه خودتون خانوم نیستید ؟ 

حالا ک امضامو جعل میکنید من انگشت میزنم 🦦                           

والا منو همسرم هردو کار می‌کنیم شاید بشه ۱۵ میلیون (متغیره)سر هم

مستاجریم قسط وام کرایه خرج و مخارج با یه بچه کوچیک

من خیلی خوب برنامه ریزی میکنم و شکر خدا خوبه

اما واقعا تو فشاریم نه مسافرت نه رستوران نه .....

ایران من ایران من 🖤