2777
2789

کاش میتونستم حرف بزنم 

همه چی عقده شده تو دلم کاش دخترمم نبود تا راحت میرفتم از این دنیا ....قد یه دنیا غم دارم پرم از حسرت،  هیچی ندیدم تو این دنیا ،دلخوش کنم ب چی ..بچه ها هیچوقت نمیتونم حرفای دلمو ب کسی بزنم ...دیگه دارم دق میکنم 😔😔

کاربری «هـــفتم» تازه وارد نیسـتم 🤦🏻‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حرفات رو به ما بزن تا سبک تر شی. تو توانایی از پس مشکلات بر میایی بلند شو دخترت به مادر قوی نیاز دار ...

دیگه  نمیکشم واقعا خسته شدم  هیچ وقت پشت  درست حسابی نداشتم 

18سالمه ولی حس ی پیر زن دلمرده رو دارم 

من هم زمانی مثل تو بودم .تنها راه حل مشکلت این هست که غصه ی درد هات رو نخوری .فقط یه عنوان تجربه درز ...

تا کی تحمل کنم تا کی بسازم  اطرافمو ک میبینم چقدر از خودمو حالو رورم متنفر میشم 

دیگه  نمیکشم واقعا خسته شدم  هیچ وقت پشت  درست حسابی نداشتم  18سالمه ولی حس ی پ ...

خودت رو بزن به بیخیالی. شوهرت اذیتت میکنه؟ سعی کن راه چاره پیدا کنی. احتمالا انقدر زود ازدواج کردی که اصلا فرصت هیچکاری برات نمونده اما نگران نباش بدنبال راه حل باش

تا کی تحمل کنم تا کی بسازم  اطرافمو ک میبینم چقدر از خودمو حالو رورم متنفر میشم

اگه نمی تونی تغییر بدی پس بهش فکر نکن .همین طوری بپذیر .باور کن اعصاب خودت ارامتر میشه .نمی دونم مشکلت مال هست یا اخلاقی یا بیماری .ولی با فکر کردن به چیزی که قابل تغییر نیس چیزی به دست نمیاد .فقط هم اعصاب خوردی داره

تنهای تنهای تنها
خودت رو بزن به بیخیالی. شوهرت اذیتت میکنه؟ سعی کن راه چاره پیدا کنی. احتمالا انقدر زود ازدواج کردی ک ...

اوهوم.همه درا ب روم بسته هست...11سالم بود ازدواج کردم ..همون نتونستم درسمم بخونم 😔😔ولی دختر عمم چند ماه با من اخلاف سنی داشت الان میره دانشگاه عشق دنیارو میکنه منم 13ساله مادر شدم هی بشور بساب هی نوکری خونواده شوهرو کن 😔

اگه نمی تونی تغییر بدی پس بهش فکر نکن .همین طوری بپذیر .باور کن اعصاب خودت ارامتر میشه .نمی دونم مشک ...

منم زیادی صبورم اگه هر کی جای من بود یه روزم تحکل نمیکرد 😔

هیچوقت دردامو ب هیشکی نگفتم ـ امروزم خیلی دلم گرفته بود ک این تاپیکو اینجا زدم ...ممنونم ک واسم پست گذاشتین