2777
2789
عنوان

بچه جاری😒

218 بازدید | 6 پست

سلام یه جاری دارم یه بچه سه ساله داره به قدری شلوغه که خدا میدونه میاد خونم کابینتارو انقد محکم باز و بسته میکنه،خودشو محکم میکوبه به وسایلا،وسایل میشکنه،جیش میکنه،با پای لخت میره بیرون باز میاد خونه و کمدارو هم میزنه و محکم جیغ و داد میکنه ،هروقت میان اعصابم داغون میشه جاری بیشورم هم جای اینکه جلو بچشو بگیره نشسته فقط میگه نکن 😒😒چیکار کنم؟

دیشب اینجا بود بهش گفتم بیا نگهش دار من کار دارم بهش برخورد رفت حالا اون به درک..کلا تو این جور مواقع که داره شلوغ میکنه چیکار کنم؟؟

مادرش باید نگهش داره

یا یکی از بزرگترا

باهاش بازی کنن

این کارا واسه خود بچه هم خطر داره آخه.... مثلا وسیله شکستن و این چیزا

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاریم شعور این چیزارو نداره ک

پدر بچه یا شوهر خودت یا مادر شوهر خواهرشوهر باید کنترلش کنن

از این بی شعورا همه دیدیم

شوهرت بگو کنترلش کنه

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

پدر بچه یا شوهر خودت یا مادر شوهر خواهرشوهر باید کنترلش کنن از این بی شعورا همه دیدیم شوهرت بگو کن ...

باباش از خود جاریم هم نفهم تره.کافیه یک اخم کنیم تا بره چهار تا روش بذاره همه جارو پر کنه..اما شوهرم هم با من موافقه و همیشه میگه رو نده بهشون که نیان