2777
2789
عنوان

اگر طلاق گرفتینو بچه داری...

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 21 پست
واقعااا اگر شوهر خودش بابات این کارو میکرد همینو میگفت؟؟

واقعا الان همه از من میخوان من ببخشم و میگن تو کوتاه بیا 

اما بخدا من ۱۲ سال هر بار دیدم بخشیدم

ایندفعه پیاماشو دیدم که گفته بود به دختره من زنمو میخوام طلاق بدم تنها ام بچمم میدم بهش 

من این پیامشو دیدم باید چیکار میکردم؟

بازم ببخشم؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ده بار دیدم . بگذر بیخیال 

واقعا برام سخته

مهم نیست برام ها...دیگه نه دوسش دارم نه از بودنش با کسی ناراحتم

فقط آخه مگه من چی کم دارم؟چی کم گزاشتم؟چرا لیاقت من باید این باشه 

واقعا الان همه از من میخوان من ببخشم و میگن تو کوتاه بیا  اما بخدا من ۱۲ سال هر بار دیدم بخشید ...

نبخش جدا بشو یه زندگی مستقل و عالی برای خودت داشته باش اجازه ندا بقیه با حرفاشون زندگیتو کنترول کنن و اذیتت کنن

نبخش جدا بشو یه زندگی مستقل و عالی برای خودت داشته باش اجازه ندا بقیه با حرفاشون زندگیتو کنترول کنن ...

واقعا دیگه جایی برای بخشش نزاشته وگرنه مگه من مغز خر خوردم 

ببین این دست چپ و راستشو بلد نبود خودم رانندگی یادش دادم ،طلاهامو فروختم ماشین خریدم،وام سنگین برداشتم خونه و زمین خریدیم ،دائم به فکر ساختن زندگی بودم کنارش 

بزور فرستادمش ارشد بخونه

دو سال نزاشتم آب تو دلش تکون بخوره بچرو خودم تنها اینور اونور بردم تا بشینه واسه کانون وکلا بخونه و قبول شد 

حالا دیگه به جایی رسیده که اینجوری میگه به دخترا 

واقعا دیگه جایی برای بخشش نزاشته وگرنه مگه من مغز خر خوردم  ببین این دست چپ و راستشو بلد نبود ...

تو تلاش خودتو کردی و صبرم کردی ک ببینی اون چ تلاشی میکنه و نکرد و اشتباه کرد جای تلاش برای زندگیش..