2777
2789
عنوان

خیلی حسودم داغون😓

463 بازدید | 8 پست

پدر شوهرم رحمت خدا رفته مراسمشه ما تو یه حیاطیم شوهرم قبل از من رفته خاستگاری دختر عمش ویه چیزهای بوده ولی بعد ما باهم اشنا شدیم و بعد از مدتی ازدواج کردیم قبل از ازدواج هم خبر داشتم میخواسته دختر عمش رو بگیره حالا همشون اینجا جمع میشن شب وروز میان ومیرن اونم ازدواج کرده ودو تا بچه داره شوهرم خیلی دوستم داره وزندگیمون عاشقونست دو تا هم بچه دارم ولی حسادت منو میکشه تو حیاط فرش انداختن اخر شب همه دور هم میشینن دختر عموها عمه ها از خاطرات گذشته وپدر شوهرم میگن هم گریه میکنن هم میخندن شوهر منم میره من همش بهش اخم میکنم میاد تو خونه ده تا ماچم میکنه میگه تو دیونه ای از یقش میگیرم میگم میکشمت نه خیلی جدی ولی اون میخنده میگه چی کار کردم تو تمام زندگیمی همش تو جمع صدام میزنه میگه بیا پیشم بشین میترسه من ناراحت شم احساس خود کم بینی دارم بعد سزارین چاق شدم میدونم چیزی نیست ولی مجنونم چاره ندارم میدونم کارم خیلی بی کلاسیه چی کار کنم مراسم هفتم هم تو راهه میگم برم لباس بدوزم اخه اونا خیلی شیک وپیک میان   راهنماییم کنید🤔

یه چیزایی قبلا بینشون بوده الان دیگه تموم شده هر کدوم زندگی جدای خودشون دارن 

شوهرتم دوست داره بین فامیلاش باشه خیلی طبیعیه پدرش از دست داده این همنشینی ها درد این غم کم میکنه براش

تو هم برو تو جمعشون چرا خودتون کنار میکشین 

یه چیزایی قبلا بینشون بوده الان دیگه تموم شده هر کدوم زندگی جدای خودشون دارن  شوهرتم دوست داره ...

نمیدونم میگم فقط مال من باشه همش میگم من غریبم اونا با هم اقوامن  بگو بخند میکنن اطرافیان میگن کاش اینا با هم ازدواج کرده بودن این دختره از کجا پیداش شد اخه خیلی تو قوم وخیشی همدیگه رو دوست دارن همشون من فکرهای مسموم میکنم😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه لباس شکیل بپوش مرتب و تمیز توام بشین پیش‌شوهرت توام حرف بزن  اعتماد ب نفس داشته باش ضعیف ...

ممنون از راهنمایت باید همین کار کنم  اونا دوستم دارن من دیوانم نمیدونم حسودم عاشقم   دختر همش خیلی سر وزبون داره وهمه رو جذب خودش میکنه من بلد نیستم😐

حسادت نکن عزیزم وقتی دلش پیش توعه دگ جای حرفی باقی نمیمونه والا شوهرای ما رو باید بزاری سرکوچه با آش ...

میدونه کوچکترین حرکتی کنه از چرخ گوشت ردش میکنم من رو احساسم باکسی شوخی ندارم 😡البته خوبه طفلکی

ممنون از راهنمایت باید همین کار کنم  اونا دوستم دارن من دیوانم نمیدونم حسودم عاشقم   دختر ...

اونایی که زیاد نمیتونن‌تو‌جمع های این‌مدلی صحبت کنن اولش براشون‌سخته

توام‌شروع کن از بچت بگو از هرچی 

از‌مسافرتتون یا از خوبی ها و خاطرات پدرشوهرمرحومت تعریف کن

کم کم میفتی رو‌ قلتک

بهت قول میدم

به حرفم اعتماد کن

میدونه کوچکترین حرکتی کنه از چرخ گوشت ردش میکنم من رو احساسم باکسی شوخی ندارم 😡البته خوبه طفلکی

الهی شکر ک هواتو داره قدرشو بدون حسابی.خدا برای هم‌نگهتون داره و الکی حسادت نکن ک زندگیتو ب باد میدی