2777
2789

چرا اوضاعشون داغونه همه نزولی ان  همش.

همین الان  تو صرافی بودم . 

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا اوضاعشون داغونه همه نزولی ان  همش. همین الان  تو صرافی بودم .

اوضاع بسیار هم عالیه زمانی که منفی هست باید خرید کرد زمانی که مثبت هست باید فروخت تلگرام روبیکا ایتا 09981144088

چجوریه اصن؟من فقط اسمشو شنیدم ینی چیکار میکنن؟فایده داره ؟ینی سود و پول خوبی توش هست؟الان جدیدا همه ...

خرید 22 و فروش 37 و 15 میلیون تومان سود

09981144088 روبیکا تلگرام ایتا

اوضاع بسیار هم عالیه زمانی که منفی هست باید خرید کرد زمانی که مثبت هست باید فروخت تلگرام روبیکا ایتا ...

اینو  که می دونم. میگم جدیدا رشدشون کم شده. یکم رو رکوده به نظر من. نسبت به قبل 

موفق باشی خانومی.

من بودم و خلوت منو... ترانه های داریوش... تا زمستون ۹۲ که یکی اومد که نفس می کشید تو هوای داریوش💕 شدیم هم قدم، هم دل و هم صدای هم تو ترانه " شام مهتاب"🍁 باتو...باتو اگه باشم وحشت از مردن ندارم.لحظه هام پر میشه از تو وقت غم خوردن ندارم💑 کنار هم آرامش امروزمونو ساختیم،  تو خوشی و ناخوشی کنار هم بودیم، حالا امروز هر دومون باور داریم که هزار برابر از روزای اول عاشق تریم... خدایا ازت ممنونم که هوای دل عاشقمونو داری🙏
همچنین شما هم موفق باشید آقا هستم

رو پروفایل جنسیت زن درج شده بود. بهر حال ببخشید