2777
2789
از همه کار میگیره  از تیزر های تبلیغاتی بگیر تا عکاسی محصول و غیره ... وارد بودنش هم دیگه تجر ...

اگر یکی مثلااا بخاد بستر رو اینستاگرام انتخاب کنه و جز بهترین های اینستا حساب بشه کاراش (رزومه واقعی نه.      نمونه کارقوییی داشته باشه در اینستاگرام کارهای موجود تا الان) .  آیا خوب هست؟ 

و مشتری کجا پیدا کنه به جز آشناها که تا بفهمه هجوم میارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر یکی مثلااا بخاد بستر رو اینستاگرام انتخاب کنه و جز بهترین های اینستا حساب بشه کاراش (رزومه واقعی ...

برای اینکار باید اول به مهارت و هنر عکاسی و ادیت مسلط شید 

و برای بخش اینستاگرام و بازاریابی و غیره کاملا برای اینستا و الگوریتمش آموزش ببینید...

یعنی چه قدر عزیزم؟

میشه گفت یه جراح چقدر در میاره ؟ 

سوپر مارکتی چطور ؟ 

یا یک رستوران ؟ 

قطعا نه 

بستگی داره به وسعت کار و مهارت و هزارتا آیتم دیگ 

ما رستوران بیکار داریم 

استارباکس و کنتاکی هم بصورت شعب زیاد در سراسر جهان داریم ...

همه چیز نسبیه و خیلی بستگی ب خود فرد داره 

من مدتیه علاقه پیدا کردم به عکاسی ولی خب دوربین نمیتونم بگیرم گوشیمم نوت ۸ پرو بعد ی وقتا ی عکسایی میگیرم تو ذهنم این میاد اگه ایفون بود یا دوربین چقد خفن تر میشد بعد سریع میره رو مخم همین بعد میام بخودم دلداری میدم که نه بابا با اینم میشه خفن کار کرد اما دوباره ته مغزم قلقلک میده که نه با اونا یه چیز دیگس ... حالا تو بگو فکرم چقدر درسته 

بعد اینکه به نظرتون چه قدر طول میکشه یادبگیرم؟

اینم خیلی سوال کلی هستش 

یکی تو یک سال زبان رو فول میشه 

یکی بیست ساله داره زبان میخونه هنوز میگه آی ام ا ویندو 

اینا همه بستگی ب خود فرد داره 

تواناییش 

پشتکارش 

آموزشش

هوش حتی و استعداد ها ...

برای اینکار باید اول به مهارت و هنر عکاسی و ادیت مسلط شید  و برای بخش اینستاگرام و بازاریابی و ...

ببین برای کسی میپرسم که از لحاظ مهارت عالیه وایییی تو پیدا کردن اولین مشتری مونده . 

یعنی کاراش در حد بهترین عکس های همین اینستاگرام هست . میگم می‌تونه نمونه کارهایی که خودش شخصی  و عشقی گرفته  برای رزومه نشون بده؟؟ و اگر نخاد پیج بزنه برای شروع دیگه از کجا پیدا کنه مشتری تا این رزومه(رزومه منظورم نمونه کار هست نه سابقه) نشون بده؟

میشه گفت یه جراح چقدر در میاره ؟  سوپر مارکتی چطور ؟  یا یک رستوران ؟  قطعا نه&nbs ...

حدودی میخوام عزیزم

مثلا میدونیم جراح 60 میلیون و درامد داره

میخوام حدودی بدونم جانم

مثلا ماهی 15 میلیون داره؟

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
اینم خیلی سوال کلی هستش  یکی تو یک سال زبان رو فول میشه  یکی بیست ساله داره زبان میخونه ...

برای عکاسی صنعتی باید حتما بریم از اون مکان عکس بگیریم یا خودشون عکس میفرستن؟

حتما که نباید مغازه داشت درسته؟

دوست داشتن خوبه اما ترسناکه(: ..............................................................کاربری سال 99 هستم
من مدتیه علاقه پیدا کردم به عکاسی ولی خب دوربین نمیتونم بگیرم گوشیمم نوت ۸ پرو بعد ی وقتا ی عکسایی م ...

نمیشه انکار کرد ک با اونا یچیز دیگس ! 

بله شارپنس و کیفیت عکسا خ متفاوتن با دوربین های متفاوت

ولی نمیشه هم ب این دلیل قید هدف و خواستمونو بزنیم 

من تو دوستام میشناسم کسی که دوربین صد ملیونی داره ولی درآمد ماهانش یه تومن نیست 

کسی هم میشناسم با یه دوربین خیلی ساده شیائومی ک تازه پرچم دارش هم نیست داره بابت هر پروژه ملیونی پول میگیره 

کسی رو میشناسم با کلی آموزش و تجهیزات شاتی ۵۰ هزار میگیره 

کسی رو میشناسم با دوربین ۲۰ ملیونی داره شاتی ۵۰۰ هزارتومن میگیره ...

خودتو محدود نکن 

توانایی هاتو ببر بالا 

هم حسابی آمورش عکاسی ببین 

هم ادیت 

تو نور و رنگ و کادر درست رو بشناسی 

عکس خوب زیاد ببینی 

میتونی عکس های خ خوبی ثبت کنی و با ادیت کلی ارتقاشون بدی