2777
2789

خستم از اینهمه تنهایی از اخلاق بد شوهرم از کتک زدناش خیر سرم فردا باید میرفتم واسه تزریق آمپولام برای آی وی اف ولی امشب شوهرم زد هودمونو شکست منو چقد زد هرچی خواست گفت بهم من هیچکسی رو ندارم تو شهر غریبیم تاحالا یبارم قهر نکردم برم با این کاراش یهو میزنه به سرش از دیشب بداخلاق شده هرچی خواست بهم گفت به بابامو داداشم گفت درصورتی که داداشام هروقت دستش خالی بود همش کمکش کردن حالا اینجوری جواب میده مادر ندارم خواهر ندارم هیچکسی ندارم همش تو خونم خودمو با گوشیو بازی سرگرم میکنم میگه خدامیدونه چکار میکنی تو گوشی مگه میشه همش تو خونه باشی فقط درو دیوارو نگاه کنی 

اومدم رگمو بزنم نتونستم نمیدونم چکار کنم 

چند ساله کیست دارم هربار پریود میشم میمیرم از درد یکبار نشده بیاد بگه چطوری حالت چطوره میگه همه مریض میشن این اداها چیه درک نداره دلم میخواد برم پیش مامانم 

خدایا شکرت... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توروخدا یه بچه ی بی گناه رو بیچاره نکن 

اصلاااا شرایط بچه دار شدن رو نداری عزیزم 

بچه بیاد نه تنها آروم نمیشی 

ک غصه ی بچتم میخوری 

همه چیز از یه رویا شروع میشه ...🌿🌱
ای وی اف چرا زندگی سخته... 

چون کیست دارم هرجا رفتم میگن ای وی اف کن میخواد وامی بگیره خرج بده صددفه گفته اگه نشد باردار نشدی دیگه اینکار نباید بکنی اونکار نباید بکنی جاریم بارداره ایینقد خانوادش تابلو فرق میزارن مگه دست منه که تاحالا نشد باردار بشم اینقد فشاررومه اصلا شوهرم درک نداره 

خدایا شکرت... 
از حرف بقیه از فرق گذاشتناشون خسته شدم هی میگم جدا بشم دلم واسه آبرو خانوادم میسوزه میگم بمیرم بهتره ...

شرایطتت خوب نیست حق داری ولی بچه اوردن مشکلت حل نمیکنه دو چندان هم میشه .اصلا با این محیط تنش و استرس ای وی اف هم کنی نمیگیره

از این ادم میخوای بچه بیاری؟

۳۳ سالمه مشکل دارم آرزو مادر شدن دارم چکار کنم هیچکسی رو ندارم چکار کنم تو این دوره زمونه یه زن تنها چکار کنم میگم شاید درست بشه خستم خیلی خسته

خدایا شکرت... 
چون کیست دارم هرجا رفتم میگن ای وی اف کن میخواد وامی بگیره خرج بده صددفه گفته اگه نشد باردار نشدی دی ...

بابا الان بچه آخه؟؟؟

شوهرتونو که دیدی همین الان چجوری رفتار کرد 

بچه بیاد توجه از رو شوهر برداشته میشه میره رو بچه اونم بدتر میشه 

بچه تو خانواده شما به خدا که افسرده میشه 

ما می‌فهمیم حال بچه رو تو این جامعه، و این خانواده که حداقل یک بار کتک کاری کردن. 

چگذککصاسغدصملمفمصنسمسمسمشممصمتبنسمشمش
توروخدا یه بچه ی بی گناه رو بیچاره نکن  اصلاااا شرایط بچه دار شدن رو نداری عزیزم  بچه بی ...

همیشه رفتار شوهرم اینجوری نیس وقتی مشکلاتش زیاد میشه اینکارارو میکنه 

خدایا شکرت...