2777
2789
هیچ اتفاق جدیدی نیوفتاد ولی تموم غمهای عالم یهویی اوار شدن رو دلم دلم داره میترکههه دلم تنگه کسیه ...

بمیرم که🤍

اروم بگیر 

با غصه چیزی حل نمیشه 

واسِه‌کَسی‌بِمُون‌کِه‌مَعنی‌مُوندَن‌رُو‌بَلَد‌باشِه!🤍🫧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی ب نظرت خدا دوسمون نداره؟ نمیدونم من حس میکنم دوسم داره ولی سکوت کرده انگاری دلخوره ازم😭

من که کلا دیگه با خدا قهرم چون دید چطور در حق بنده ی مظلومش ظلم شد ولی سکوت کرد دیگه هیچ کسی رو نمیخوام فقط مرررررررررررررررررگ

ما گذشتیم و گذشت آنچه تو کردی با ما      تو بمان و دگران وای به حال دگران
منم دارم میسوزم عین من بشین گریه کن شاید اروم تر شی😭😭

دیگه اشکم نمیاد فقط دارم سکته میکنم

اهای تویی که یه دستت گوشیه و داری تو‌نی نی سایت میچرخی اره تو اون انگشتی که تا ارنج کردی تو دماغتو درار و برو بشور دستتو مغزتو ‌جابه جا کردی 😂
اینجوری نیست. من وقتی حال روحیم خیلی بده و احساس تو رو دارم میرم قرآنو بغل میکنمو میچسبونم به قلبم. ...

منو هم دوست داشت

قبلنا عین شما میگفتم بغلم کن

خودمو لوس میکردم براش بغلم میکرد

الان التماسش میکنم التماس نگامم نمیکنه

اون بی رحم نیست چون به بی رحمی نیازی نداره نگاهش هیچ وقت از هیچ بنده ای برداشته نمیشه‌  برای ...

من خستم من کم اوردم من ضعفیم

تو بهش بگو ، بهش بگو نگام کنه

ببشتر نگام کنه من دارم نابود میشم

۴ ماهه اونقدر بی حس شدم ازش نمازم نخوندم😭

دختر قشنگ  این روز ها هم میگذره  این تنهایی ها هم میگذره  از این سختی ها شکر گذار ...

اینا روز نیست شبه، تاریکه تاریکه

یه شب طولانی مزخرف ...

میدونم میگذره

کاش تموم شه🥲

ممنونم ازت🌱

من خستم من کم اوردم من ضعفیم تو بهش بگو ، بهش بگو نگام کنه ببشتر نگام کنه من دارم نابود میشم ۴ ما ...

اتفاقا همه این اتفاق ها میوفته که بیشتر بریم سمتش بهتر نماز بخونیم 

تنها کسی که الان درکت میکنه خداست فقط اون میتونه کمکت کنه و آرومت کنه